• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een aantal overvallers kwamen zojuist in Rooi Santu lelijk ten val. Minder dan een uur geleden kreeg de politie melding van een overval in de wijk en stuurde meerdere auto’s naar het delict. De auto van de overvallers was inmiddels over de kop geslagen en in de mondi terechtgekomen.

“Waarschijnlijk zijn de overvallers uit de auto gesprongen en weggevlucht”, vertelt persvoorlichter van de politie Reginald Huggins. “De politie heeft de achtervolging ingezet en is op dit moment nog op zoek naar de overvallers. Om hoeveel mensen het gaat, weten we nog niet.” Of de overvallers iets buit hebben gemaakt is ook nog niet bekend. “De melding is nu een paar minuten binnen en we weten verder nog niks.”

7 reacties op “Overval in Rooi Santu”

 1. lol juana,
  Ze willen vast wel helpen in ruil voor een onderzoekje

 2. Ze mogen in Emmastad ook vaker patrouilleren. Elke dag zijn hier inbraken in huizen & auto’s! Permanent een patrouille unit plaatsen helpt misschien..

 3. pffffffffff, nog 3 mnd te gaan Sinterklaas, Kerst, nieuwjaarsfeesten en carnaval,
  elk jaar weer hetzelfde liedje ik heb niks, hij /zij heeft wel wat dus neem ik het wel van de andere.
  Niks nieuws onder de regen, maar als regering kun je wel maatregelen nemen door extra politie op straat in deze maanden.
  VKC inzetten en zorgen dat we een helikopter in de lucht hebben. Onze gasten de toeristen komen weer dus moeten we zorgen dat er veiligheid is.

 4. Waar is die Helikopter ? breng dat ding terug Damit !

 5. haha en nu hopen dat ze zichzelf flink bezeerd hebben, waardeloze fl………,die straffen moeten veel hoger he

 6. Christmas shopping gone wrong…. Hufters.

 7. zullen we langzamerhand maar hulp uit nederland vragen!?