• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De DAE-vlucht van morgen tussen Curaçao en Sint Maarten is vandaag geannuleerd. Dit zorgde voor enige onrust en geruchten rondom de eerder noodlijdende maatschappij. Een medewerker van de luchtvaartmaatschappij ontkent echter alle redenen tot onrust. “DAE draait op volle toeren.”

“DAE is absoluut niet falliet, we zijn zelfs bezig met het uitbreiden van vluchten en het organiseren van sinterklaasactiviteiten”, vertelt de medewerker stellig. De vlucht van morgen zou geannuleerd zijn vanwege technisch onderhoud.

2 reacties op “‘DAE draait op volle toeren’”

 1. Gelukkig voor sub directeur Ellie Hak( hem er) IM dat het alleen nog maar motor pech is?.

  En druk bezig met sinterklaasactiviteiten!!.Laat onder directeur Wiels hier maar niks van merken, want dan ligt morgen zeker de stekker er uit bij DAE.

 2. Volgens mij draait geen enkele luchtvaartmaatschappij hier op goede toeren, daarom doen ze allemaal ook zo geheimzinnig over hun jaarcijfers en moet de overheid hier en daar flink bijspringen, wat ook stil wordt gehouden want het is belastinggeld. Wat het laatste betreft hebben we weinig geleerd van de bodemloze put ALM, waar honderden miljoenen belastinggeld in zijn verdwenen (niettemin schijnt de oud ALM directeur er wel warmpjes bij te zitten, rara hoe kan dat?).
  Zelfs American Airlines die tussen grote steden vliegt staat op de rand van een faillissement dus neem het maar niet zo nauw met berichten dat de lokale luchtvaart het zo goed doet.