• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Financiën George Jamaloodin brengt deze week bezoek aan Nederland. Vandaag nam hij een kijkje op het terrein van de ferry van Scheveningen om te zien hoe alles daar in zijn werk gaat. Dit kan interessant zijn, omdat men op Curaçao bezig is met een analyse van bestaande ferrydiensten.

Onder andere de brug die het mogelijk maakt om de ferry in twee of meer lagen te laden kan interessant zijn voor ons eiland. Tijdens het bezoek aan Scheveningen had de minister gezelschap van het hoofd van de douane Curaçao Julian Lopez Ramirez.

Overleg
Morgen ontmoet Jamaloodin Directeur Generaal Albert van der Meer, Staatssecretaris van Financiën Frans Weekers en Gevolmachtigde minister Sheldry Osepa. Het viertal zal onder andere overleggen over het voorkomen van dubbele belasting op de BES-eilanden en een samenwerking tussen de belastingdiensten binnen het Koninkrijk.

Letter of Intent
Morgenmiddag staat er een belangrijke ondertekening gepland. Op het Kabinet van Curaçao zal een Letter of Intent met het Chinese bedrijf MUCTECH (China) worden ondertekend in verband met de aanschaf van een containerscanner voor de douane in de haven op Curaçao. De ondertekening zal namens Curaçao worden gedaan door Jamaloodin.

13 reacties op “Jamaloodin in Nederland”

 1. Het blijft ongelofelijk… ze blijven me verbazen met die snoepreisjes van hun.
  Wat een ongelofelijke bende is dit… pfffff
  Ik ben niet voor belastingontduiken, maar misschien moeten we met zn allen eens naar mogelijkheden kijken om de belasting te ontduiken. Ik wil namelijk niet mijn belasting afdragen aan snoepreisjes…

 2. Toch wel een aparte manier van werken van onze regering, ze kopen eerst een ferry (kosten vooralsnog onbekend) en gaan dan eens kijken hoe ze zo’n ding kunnen gebruiken. Lijndienst Matheywerf/Westpunt ?

 3. *Vandaag nam hij een kijkje op het terrein van de ferry van Scheveningen om te zien hoe alles daar in zijn werk gaat.*

  Dat belooft wat, die ferry vaart al jaren niet meer.

 4. ‎320 days out of 365 a year our Premire SCHOTTE is off the island spending our tax dollars ,private photographer ,3 piece suits, food ,hotels and daytrips… you wonder why this island is going to shits !? 2011 almost to an end…. lets see if we can beat the amount of robberies this last month of the year…. atleast we have a lot of records broken !

 5. Ze willen toch niets met Nederland te maken hebben??

 6. Ze zijn heel goed bezig.

 7. Gaatie nu gewoon met een staatssecretaris aan tafel??????????
  Hij is notabene zelf minister!

 8. Leuk snoepreisje!

 9. Een van de twéé,of onze minister soliciteerd naar een longontsteking of heeft geen Financiën om een winter jas te kopen!.

 10. Grappig, Jamaloodin gaat op bezoek bij Staatssecretaris Frans Weekers, hij heeft zeker wat nodig en de Minister van Financiën heeft geen tijd voor die, hoe heet ie ook alweer ?

 11. Daggeld 400 euro per dag… ping!
  Business class ticket… ping!
  Vijf sterren hotel… ping!

  En dan hebben we nog geluk dat het niet Schotte is, want daarbij moet je alle kosten met 3 vermenigvuldigen wegens troetelpoedel Stella van Rijn en de huisfotograaf die hem als een schaduw volgen. Ping ping ping!

 12. Nu snap waarom mijn potmoni zo leeg is.

 13. ping ping!!