• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Project Snowball is gisteren officieel gelanceerd door premier Gerrit Schotte en minister Nasser el Hakim van Economische Ontwikkeling. Het plan om de economie te stimuleren werd in augustus al goedgekeurd door de Raad van Staten, maar gaat nu ook echt rollen.

Project Snowball moet een beeld geven van alle plannen waar de ministeries aan werken die betrekking hebben op de economie. Gisteren werden alle projecten gepresenteerd, inclusief de acties die genomen moeten worden om de stagnerende projecten los te trekken en te stimuleren dat andere projecten zo snel mogelijk kunnen beginnen.

Taken en plannen
Voor elk project zal een projecttrekker worden benoemd, die volgens een stappenplan het project tot aan het eind van de uitvoering zal begeleiden. De premier heeft de taak op zich genomen om het gehele project te trekken en beloofd op korte termijn een vergadering uit te roepen met alle ministers, directeuren van de verschillende ministers en de leiding van de overheidsondernemingen en hun Raad van Commissarissen.

7 reacties op “Snowball gestart”

 1. @The Dude, de uitwerking is natuurkundig al vastgesteld. Dat is een plasje water.

 2. Sneeuwballen in tropen Zon, smelten heel snel heeft mijn moeder mij geleerd

 3. Ik hoop van harte dat deze sneeuwbal als hij eenmaal van de berg af aan het rollen is geen diepen gaten tegen komt en heel groot mag worden,alleen over welke projecten hebben deze ministers het, ik zie geen project namen of moeten die nog uit de hogehoed getoverd worden.

 4. Grappig.. het idee om voor elk project een projectleider te benoemen had ik gisteren nog in mijn hoofd en voila vandaag in de krant! Had veel eerder moeten gebeuren.. maar toch, beter laat dan nooit!

 5. Een project ten behoeve van projecten…. Topplan!!!

  PRUTSERS

 6. Ik kan me herinneren dat ik een soort gelijk artikel 3 maanden terug heb gelezen. De hamvraag is “Wat is er de afgelopen 3 maanden gebeurd?”

 7. Goed idee, ben benieuwd naar de uitwerking!