• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een echtpaar is maandagavond overvallen in hun huis aan de Kaya Pachi Jan Bakhuis. De vrouw zag vanuit de slaapkamer een persoon door de tuin lopen waarop haar man de deur opendeed om poolshoogte te nemen. Op dat moment werd de man verrast door een gemaskerde en gewapende man.

De man werd door twee overvallers op de grond gegooid en bond de man vast aan zijn polsen en enkels. Eén van de overvallers ging in het huis op zoek naar geld. Toen het slachtoffer wilde kijken wie de overvallers waren werd hij met een pistool in zijn gezicht geslagen en werd een doek om zijn hoofd gedaan.

Geld
De vrouw kwam op dat moment naar beneden en haalde de doek van het hoofd van haar man. De overvallers konden geen geld vinden, waarop één van hen zijn voet op het hoofd zette van de man en vroeg om geld. Het slachtoffer antwoordde dat hij geen cash geld in huis had. Uiteindelijk hebben de overvallers een laptop en een paar schoenen meegenomen.

Tips
Het echtpaar verklaarde aan de politie dat zij niet wisten hoeveel overvallers er in hun huis waren. De politie vraagt om tips, deze kunnen gemeld worden op telefoonnummer 866 6140 of 866 6192 of anoniem via 108.

10 reacties op “Echtpaar gewelddadig overvallen”

 1. Kijk als het om AIRjordans in een doos gaat….ja ….overval in de buurt tot op heden zijn ze spoorloos… breng die helicopter terug en wel 3 stuks graag Nederland… stop met dat schenken van geld … dat verdwijnt in de zakken van de politici breng de ORDE terug INDAMMEN wat nu deze maand weer gaande is !!! ! .. Wake up…. deze regering is mafiacratia en bezig zijn zakken tevullen . Nos mes por NIUN @#@ONJO! December …. deze maand is it ON ! en zelfs nu al zijn jullie de KLUTS KWIJT Weer feestend ten onder …!

 2. Te gek voor woorden echt triest…vind het zielig voor de slachtoffers..veel sterkte toegewenst.

 3. Een paar schoenen kunnen dus ook gewoon twee schoenen zijn. Wat zal die atrakist raar opkijken als hij ze aan wil trekken en het blijken twee linker schoenen te zijn. Ja kan gebeuren, want die gasten behoren niet tot de slimsten.

 4. Dit is te erg voor woorden,maar als je iemand in de tuin ziet lopen nooit naar buiten gaan!Ander ding is,dat 9 van de 10 gevallen van dit soort atrako’s of wat dan ook niet opgelost worden.Ben zelf slachtoffer geweest van het stelen van 2 aut’s en 3x in mijn huis,alleen 1 geluk dat mij niets is overkomen!
  Nooit ben ik ooit te wten gekomen vd politie wie dit tuis is!Ophangen of electrische stoel!Waar gaat dit eiland naar toe!

 5. ik heb niets tegen zwarte piet … maar het moet niet te gek worden,…. om een paar schoenen!

 6. heb hier op het eiland 3 inbraken gehad, totdat ik honden in mijn tuin heb gezeten de tijd heb genomen om ze te trainen,mijn gezondheid is er ook bij gebaat!!

 7. En weer 1 voor de statistieken van Kade.

  Curacao is na 10-10 echt gangsta Paradise geworden!

 8. Ze namen een paar schoenen mee. Ik denk niet dat de Sint er iets in zal stoppen.
  Bye the way mensen, als er iemand ‘s avonds in je tuin loopt, die je niet kent, doe je alle ramen en deuren dicht en bel je de politie.

 9. Zeker Schoften…
  De psychische schade is niet te overzien….

  Sterkte slachtoffers….

 10. Schoften.