• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Koninkrijksconferentie 2011 zal in het teken staan van buitenlands beleid, en de inhoudelijke betrokkenheid van de Caribische landen van het Koninkrijk ten aanzien van Zuid-Amerika en het Caribische gebied. Dat maakt minister Piet Hein Donner (Koninkrijksrelaties) bekend.

De minister heeft de conceptagenda van de Koninkrijksconferentie, die op 14 december plaatsvind, gestuurd naar de Tweede Kamer. Ook de uitwerking van de geactualiseerde notitie ‘Het Buitenlands beleid van het Koninkrijk in de Cariben’ staat op de agenda.

Parlement
“De Koninkrijksconferentie is een conferentie tussen de regeringen van de landen van het Koninkrijk. Er worden daarom geen vertegenwoordigers van de parlementen van de landen uitgenodigd voor de conferentie”, schrijft Donner in een brief aan de Tweede Kamer. “Maar ik heb wel rekening gehad met dit verzoek.” Statenvoorzitter Ivar Asjes is desondanks toch van plan om met een delegatie af te reizen naar Nederland voor de conferentie.

6 reacties op “Agenda Koninkrijksconferentie bekend”

 1. Voor Jeroen,
  oojk zo’n rare.
  Nee jeroen, van Raak en die gek van pvv, Brinkman nmogen wel de vorige regering in de 2e kamer voor corruptie uitschelden. Niet een keer maar merdere malen en in het bijzijn
  van de gehele delegatie die aanwezig waren. Dit was een schande dat de vorige regering
  geen respect voor zichzelf hadden en gewoon gingen handjes schudden.
  Vandaar dat Wiels ook zo dom is, om op hetzellfde tour te gegaan.
  Dus echt jongen, de pot verwijt de ketel…….

 2. Die 100% controle zou wel eens de reden voor die vele bezoekjes aan Nederland kunnen zijn, nog niet aan gedacht hè !

 3. geniet niet van verdriet van een ander.
  vergeet niet dat er in engeland ook een hollandse man van zeer goede huize , een engelse mevrouw
  heel wreed heeft vermoord. Dat is ook een heel groot verdriet voor die familie.
  Ik heb helemaal geen familie of kennis in deze regering, maar laat deze mensen nou met
  rust, geef ze de echte kans om te regeren. 2 jaren terug kwamen ook die parlementies met zijn velen telkens naar Nedeland.
  Door de vorige regering van ongeveer 16 jaar, zijn velen van on hier in dit kikkerlandje, en
  moeten wij ook kunnen leven, met alle vernederingen van dien.
  Laten wij bidden voor mekaar

 4. En die voorman van de MFK mag zijn lieverdje gaan bezoeken in de penitentiaire inrichting. Leuk voor papa geregeld. Die zal bij weinig besprekingen aanwezig zijn.
  Wel te hopen voor hem dat zijn kleding niet uit dezelfde kast komt als die van zijn zoon voor zijn laatste reisje, hangen die honden gelijk aan zijn pijpen……….
  Ze zijn met z’n allen al een jaar op reis geweest en misschien wel meer als we alles zouden weten om mee te tellen. “Wij gaan het beter doen dan de vorige regering, wij besturen vanaf Curacao zelf….” Nou mooi niet.
  Eman begrijpt het wel, die wil zelfs bemiddelen, dat noem ik nou een cerrecte opstelling. Vermoedelijk wordt hij helemaal misselijk van onze smurfen, maar hij stelt zich zeer professioneel en positief op.

 5. Curacao is niet groter als de stad Almere, laten ze nou niet te veel poeha maken.
  Asjes en delegatie blijf lekker thuis, er is hier genoeg te doen….

 6. Ja Asjes wil wel graag een gratis reisje naar Nederland waar hij kan schelden en beledigen op kosten van de belastingbetaler en in alle luxe.
  Ik hoop, in navolging van Helmin Debiels, een 100% controle aankomen 😉