• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – Een oplettend surveillance team zag zaterdagmiddag twee mannen die zich verdacht gedroegen. Dit was ter hoogte van een winkelcentrum op de Rooseveltweg. Eén van deze mannen bleek een Jamaicaan te zijn die illegaal op Curaçao verbleef.

Op het moment dat de twee mannen de politie in de gaten kregen, renden beiden weg in verschillende richtingen. De politie begon meteen een onderzoek rond het winkelcentrum op de Rooseveltweg. Ze wisten één van de weggerende mannen in de kraag te grijpen. Deze had zich verstopt in een appartemenencomplex dat nog in aanbouw is.

Illegaal
Uit onderzoek bleek dat het gaat om een 26 jarige Jamaicaan die illegaal in het land verblijft, aangezien zijn visum verlopen is. De andere verdachte heeft weten te ontkomen. In zijn vlucht heeft hij wel zijn slippers, een zakdoek en een zwarte nylon kous achtergelaten. De politie heeft deze in beslag genomen voor onderzoek.

5 reacties op “Jaimaicaan illegaal op Curaçao”

  1. Wacht maar af, die andere Jamaicaan met 1 zwarte nylonkous zonder slippers aan vinden ze vast ook wel binnenkort.

  2. Asjes is de beschermer van alle Illegalen van de wereld.. Stuur hem dus maar naar het huis van Asjes

  3. Hebben ze eindelijk die ene illegaal te pakken. Oh nee foutje, nog een kleine 40000 te gaan. Dat waren de schattingen toch zo’n beetje?

  4. Echt waar? Hemeltje. Het moet niet gekker worden.

  5. Laat hem een tentje opzetten in de tuin van Ivar Asjes, want die wilde laatst toch al een illegaal uit Nederland opvangen?