• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale stuurde gistermiddag een patrouille naar de Keukenstraat vanwege een gewapende overval. Vier mannen overvielen daar een zaak waarbij ze verschillende telefoons meenamen. Eén van deze mannen had een jachtgeweer bij zich.

Uit onderzoek bleek dat twee mannen een zaak in de Keukenstraat binnenkwamen en aan de eigenaar vroegen om te mogen kijken naar verschillende blackberry’s. Even later kwamen er nog twee mannen binnen, waarvan er één een jachtgeweer bij had. Deze man bedreigde de eigenaar.

Blackberry’s
De andere man wist drie blackberry’s en twee andere telefoons mee te grijpen, waarna alle vier de mannen de zaak uit renden. De eigenaar kon nog net één van de mannen vastpakken, maar deze duwde hem van zich af.

Verdachte voorwerpen
De politie trof in de zaak een pet aan die één van de verdachten had achter gelaten. Buiten de zaak vond de politie ook nog een tas, waar in twee mutsen met gaten in de vorm van ogen in zaten. Deze voorwerpen zijn in beslag genomen voor onderzoek.

7 reacties op “Gewapende overval in Keukenstraat”

 1. Gehoord van de politie.. er zijn momenteel ook zeer veel inbraken.. politie heeft het zeer druk met schrijven van procesverbalen

 2. @ Dave:

  Je zit er helemaal naast. De atrako’s zijn onder de vorige ministers Dick en Jacoba enorm gedaald. KIjk even naar het artikel in de Amigoe van vandaag.

  Goed voorbeeld doet goed volgen. Als de ministers en statenleden de zakken vullen is dat een heeeel slecht voorbeeld voor de bevolking. Deze denken (en doen) wij zij kunnen, kunnen wij ook.
  Zo iets heet integer bestuur.

 3. Hallo “Calimero-Dave”,
  Gelijk weer in de “defense mode”??!!
  Het gaat om het nu en de toekomst en niet dat zieliege gedoe dat “zij” het vroeger ook niet zo goed deden. Passé – verleden tijd!!
  Ik ben geen fan van welke regering dan ook die zich manifesteert zoals onze huidige club! Neem alleen maar even het verspilgedrag met alle reizen, de structurele minachting van problemen op ons eiland (Wateroverlast – Milieucrime bij ISLA etc.)

 4. dat isdus nog niet onderzocht of de overheid integer is,maar om nu een vergelijking te trekken met atrakoos gaat toch wel ver, de voorgaande regering stelde ook niets voor op gebied van misdaadpreventie dus misschien slim om aantepakken om te scoren wilsoe kan wel wat krediet gebruiken zou eens interresant zijn om te zien welke nationaliteit de meeste overvallers zijn!

 5. Inderdaad, dit zijn slechts “kruimeldiefstallen” (hoe vervelend ook voor degene die het overkomt want je houdt er zeker een trauma aan over).
  Maar grootste trauma treft HELE bevolking van Korsou door de “zware jongens” van de regering die ECHT crimineel hun zakken vullen!
  En dan krijg je : voorbeeld doet volgen!

 6. De A van Pasku zit weer in de maand, tevens de A van atraokos. Reden voor de bevolking om onder de boom uit te komen en zichzelf weer eens in het nieuw te hijsen voor het rondje eindejaarsfeesten. En daar hoort natuurlijk de nieuwste Blackberry bij.

 7. De overheid is ook niet integer en die bepaalt de norm!