• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Frits Huizinga, de advocaat van de 22-jarige Jason Halman, meldt dat de verdachte ontoerekenigsvatbaar is. Huizinga meldde dit in het televisieprogramma Nieuwsuur. Volgens de advocaat kan de verdachte geen verklaring afgeven van zijn daad.

Er zou geen ruzie, drugs of geld in het spel zijn geweest maar de verdachte zou wel erg verward zijn sinds begin november. Er wordt gespeculeerd dat de broers ruzie kregen over de radio die te hard stond. Jason Halman wordt verdacht van de moord op zijn broer honkballer Gregory Halman die als prof speelde bij Seattle Mariners in de Major League Baseball.

3 reacties op “Broer Halman ontoerekeningsvatbaar”

  1. @Vito je zegt dus eigenlijk dat ook al die pistoleros (tenslotte zijn dat ook wandelende tijdbommetjes) in o.a. Rotterdam maar opgesloten moeten worden ! Lijkt me in principe een goed plan, dit doortrekkend kunnen wij Kadé vragen een groot kamp op Klein Curaçao op te zetten waar wij de nog hier aanwezige pistoleros in kunnen opsluiten. Monk zal hier zeker een passend wetje op kunnen verzinnen.

  2. Hoe is het mogelijk dat de Nederlandse wetten zo kunnen falen om een ontoerekeningsvatbare jongen zomaar vrij te laten lopen, totdat zijn eigen broer het slachtoffer werd van zijn waandaden. Volgens mij hoort zo’n jongen allang te zijn opgepakt en in een psychiatrische instelling te zijn opgesloten. De vader heeft allang aangeven dat zijn zoon geestelijk niet in orde was. Waar is het dan mis gegaan? Het doet mij denken aan die geval van Krimpen aan de ijssel van die geestelijk gestoorde jongen die toch vergunning kreeg voor de lidmaatschap van een schietvereniging.

  3. Tja, ratvocaten. Herinner me dat mijnheer Blaauw flink in de olie werd aangehouden na het veroorzaken van een verkeersongeluk en hij de schuld gaf aan medicijngebruik.
    Ontoerekeningsvatbaar omdat de radio te hard stond. Tja, ratvocaten.