• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Koraal Specht is sinds gisteravond granaatvrij. Twee experts van de Explosieven Ontruimingsdienst (EOD) uit Nederland hebben de granaat, die donderdag werd gevonden door buurtbewoners, tot ontploffing gebracht. De ontploffing bracht een flinke klap met zich mee die in de hele buurt te horen was.

Voordat de granaat opgeruimd kon worden, hebben de experst eerst een diep gat gegraven waarin de granaat begraven werd. De granaat is toen vanaf een veilige afstand tot ontploffing gebracht. Na de opruiming konden geëvacueerde buurtbewoners weer terug naar hun woningen. De politie heeft gisternacht in de buurt gesurveilleerd en het onderzoek naar de gevonden granaat loopt nog. Het is nog niet duidelijk van wie de granaat is en hoe deze in Koraal Specht is beland.

7 reacties op “Granaat tot ontploffing gebracht”

 1. Misschien dat ik het gemist heb ,maar ik heb nog geen tv beelden of foto’s gezien van het moment van de ontploffing?, word vervolgt!

 2. Ja die foto is super, goeie belichting juiste sluitertijd, alles klopt eraan! Alleen de gezichten zijn moeilijk te herkennen.
  Dat kan er maar een zijn, maar waarom staat zijn naam er niet onder?
  Of heeft onze Ramsey deze foto anoniem ingestuurd?

 3. Goeie foto!

 4. Kasuari, ik denk niet dat de granaat in Nederland gemaakt is, maar zo ja – wat dan nog?

  Granaten hebben hun nut, maar worden misbruikt door bendes zoals die van Seru Fortuna en Seru Papaya.

  Het is als met messen. Ik snijd er mijn brood mee, andere bevolkingsgroepen die ik hier niet nader zal noemen (anders ben ik weer een racist volgens de lezers) steken er mensen mee neer.

 5. Meteen die ongeleide projectielen in Forti opruimen.

 6. @ad,

  Waar is die granaat gemaakt? Misschien in een van de mooie landen wat te vergelijken is als met Nederland….

 7. Nos mes por???????