• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uit een bestelbusje van Zetraco is vanmiddag een zak geld gestolen. De bestuurder en een andere werknemer van het groothandelbedrijf waren even uit de bus gestapt. Tijdens hun afwezigheid, is door één of twee mannen een zak geld met een waarde van 7000 gulden gestolen.

Rond 12.00 uur vanmiddag kwamen de twee mannen aan bij Panaderie Isa en stapten daar uit het busje. Hierna is de zak geld gestolen, de mannen hebben geen notie gehad van de dieven of de diefstal.

Geen overval
“Er is geen sprake van een overval”, laat een woordvoerder van de politie expliciet weten. “Ook zijn de mannen niet bedreigd of waren er wapens betrokken bij het incident. Het ging om een diefstal door één of twee mannen.” Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

4 reacties op “Diefstal uit Zetracobusje”

  1. Deze diefstallen zijn meestal “99% inside job”.Sta vorig jaar binnen in een toko bij de kassa komt een vertegenwoordiger binnen lopen “we zijn met ze’n tweén in de zaak bij de kassa ,twee meter van de deur,ik hoor een klap ik ga kijken of er iemand tegen mijn auto had aangereden gelukkig niet,zie een auto snel weg rijden,had nog niks door loop wat later naar mijn auto en zie het raam van het busje naast mijn auto aan diggels,loop naar binnen en vraag aan de nog steeds éénige persoon die binnen was van wie is die bus , van mij zegt hij, ik vertel hem dat ze raam er uit ligt oh en hij naar buiten en toe heel overstuur over het geld wat in de bus lag.bla bla bla,het leukste vond ik dat hij zelf het dachboard kastje open deed terwiijl dit dicht stond,ra ra ra, hij vroeg mij te blijven om mijn verhaal te doen tegen over de politie,mijn woorden aan hun waren ik hoorde een klap keek en zag geen schade aan mijn auto maar heb de schade gemeld aan deze man die binnen stond,tot mijn grote vebazing werd mijn auto ff van boven tot vanonder omgekeerd,en toch heb ik niks gezegt over het dachboard kastje,waarom niet het was BIJNA KERSTMIS en als was het kerstmis en paasen tegelijk had ik nog niks gezegt,een klein kind kon nog wel zien hoe het in elkaar was gezet alleen de politie niet.

  2. Volgens radio Mas was het een gewapende overval. Hmmmmmm Wie spreekt nu de waarheid???????

  3. Tja, als de regering met allerlei smoesjes geld kan stelen, waarom zouden we het dan niet allemaal proberen.

  4. Dit is puur “inside job” je hoeft geen IQ om dit te weten…..