• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De regering is teleurgesteld over het feit dat via Blackberry Messenger en Facebook onnodige verwarring en paniek is ontstaan. Via deze media werd informatie verspreid dat het op de ABC-eilanden slecht weer zou zijn vanwege een tropische storm die eraan zat te komen.

Ook werd er gecommuniceerd dat premier Gerrit Schotte zou hebben geadviseerd alle kinderen van school te halen en als het niet nodig was, het huis niet te verlaten. Deze informatie klopte niet. De regering van Curaçao wil aangeven dat bij slecht weer, de Meteorologische dienst verantwoordelijk is voor de berichtgeving.

Onnodige paniek
Indien een geval van slecht weer verandert in een noodsituatie, activeert Schotte het calamiteitenteam en geeft de premier hier meer informatie over. In dit geval is het niet zo gegaan, aangezien er geen waarschuwing en ook was van de Meteorologische dienst. De regering wil diegenen die dit spelletje spelen, oproepen om er dringend mee te stoppen. Dit soort berichten creëren onnodige paniek.

4 reacties op “Blackberry bericht zaait paniek”

 1. Ik heb meer vertrouwen in welk Black Berry bericht dan ook, dan in welke mededeling van deze regering van nietsnutten dan ook.

 2. stelletjes verraders zijn dat.. ze willen de regering in slechte daglicht brengen … je maak je eiland zelf kapot jongen……

 3. Ik heb het helemaal gehad met de Black Berries, volgens mij een speeltje van de intellectueel minder bedeelden.

  Je ziet iedereen, en dan vooral door weinig intelligentie gehinderde dametjes die zich de air van fotomodel aanmeten, continu op die machientjes typen. Op straat, in winkel en in restaurant.

  Waarschijnlijk verkeren ze in de veronderstelling dat een BB status geeft, maar het tegendeel is waar – zeker nu zelfs iedere choller er een heeft.

  Een BB gebruiken wil zeggen, ik wil en moet ieder moment weten wat een ander doet en duid op afhankelijkheid, Geen BB gebruiken wil zeggen: het interesseert mij op dit moment niet zo veel wat jij doet, val me nu niet lastig, ik lees straks thuis of op kantoor je bericht wel in plaats van hier te staan priegelen op een mini toetsenbord.

  Welke persoon heeft nu meer status: de persoon met of zonder BB?

 4. Heerlijk hoe mensen klakkeloos achter techniek aan hobbelen. Als slaven van een electronisch apparaat!!