• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er is verdeeld gereageerd op de eis van justitie tegen de lijfarts van Michael Jackson. Er is vier jaar celstraf geëist tegen Conrad Murray, de arts die schuldig is bevonden aan de dood Michael Jackson. Niet iedereen vindt dat hij verantwoordelijk is voor de dood van de King of Pop.
Enkele internetters zouden het een terechte straf vinden terwijl anderen vinden dat de arts niets kon doen aan de dood van de zanger. Ook vinden sommigen dat de eis tegen Murray te hoog is en hij niet zo moet worden gestraft om een ‘ongelukje’.

Smartengeld
De openbaar aanklager eiste naast vier jaar celstraf ook de betaling van smartengeld aan Jacksons kinderen. Dat smartengeld wordt geschat op 102 miljoen dollar. Advocaten van Murray vroegen om een voorwaardelijke straf. Het vonnis is dinsdag 29 november.

Comeback
Jackson werd in juni 2009 dood gevonden in zijn huis, drie weken voor hij een grote comeback zou maken in Londen. De zanger had van Murray zoveel narcosemiddel gekregen om te slapen, dat hij daaraan is overleden.

 

© ANP, alle rechten voorbehouden

1 reactie op “Meningen verdeeld over arts Michael Jackson”

  1. Ja wat moet je hier nou van zeggen,een moeilijk geval, Zou het betreffen het geval de regering Shotte ,dan denk ik dat de Curaçaose jury binnen een paar uurtjes de uitslag al bekend kon maken en die luid waarschijnlijk,???????????????????weg wezen en nooit meer terug komen.