• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zware regenbuien kunnen in de komende 24 uur lokale wateroverlast veroorzaken op Curaçao en Bonaire. De regen lijkt nu af te nemen, maar er zijn plaatsen op Curaçao waar de auto’s en bevolking nog steeds veel last hebben van het water.

Er hangt sinds vanmorgen een donkere deken over Curaçao en die lijkt niet snel weg te gaan. Door restanten van een storing boven het Caribisch gebied, blijft de komende 24 uur de bewolking aanhouden. Momenteel is het gebied rond Zuikertuintje nog niet begaanbaar en ook de Pater Eeuwensweg ligt nog vol met water. Saliña lijkt weer redelijk te zijn opgedroogd.

Morgen
Zoals de meeste mensen al hebben gemerkt was het vandaag zwaar bewolkt en is er aardig wat regen gevallen. Vanavond zullen deze wolken een beetje wegtrekken, maar helaas zal morgenochtend het gedonder weer beginnen. Het is dus geen verkeerd idee om morgen je paraplu mee te nemen als je uit huis gaat, want er komen weer wat regenbuitjes aan.

Nep Blackberry bericht
Vele mensen hebben vandaag een bericht gekregen via hun Blackberry dat zogenaamd van de Meteorologische Dienst afkomstig was. Hierin stond dat er een tropische storm op komst was. Dit bericht was niet afkomstig van de meteorologische dienst en is incorrect.

2 reacties op “De pannetjes blijven nat”

  1. Gelukkig zit Cooper in Portugal want dat is veel belangrijker toch?

  2. Volgende week bij de prijsvraag maar beter paraplu’s laten winnen 🙂