• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Jacinta Constancia (Gezondheid, Milieu en Natuur) heeft gisteren een bezoek gebracht aan het Medisch Centrum Leeuwarden. De minister kreeg van de directeur facilitair, Winfred Madlener, een rondleiding door het ziekenhuis. Constancia was onder de indruk van de functionaliteiten van het ziekenhuis.

Madlener legde onder andere uit dat binnen de structuren van een ziekenhuis men rekening dient te houden met enkele hoofdpunten. “Het logistieke aspect van de patiënt, functionaliteit voor diverse sectoren waarmee het ziekenhuis werkt, een schone en positieve omgeving en een duidelijk ontwerp en architectuur van het ziekenhuis zijn belangrijke punten.”

Belangrijkste punt
“Maar het belangrijkste punt is dat de patiënt zich op zijn gemak voelt tijdens het verblijf in het ziekenhuis,” vertelt de facilitair directeur. “Met ruimte voor privacy en een goede oriëntatie binnen de structuren van het ziekenhuis. ” Tijdens het ontwerp en de constructie van het ziekenhuis is ook rekening gehouden met andere belangrijke aspecten zoals duurzaamheid en ecologische en milieu aspecten.

6 reacties op “Constancia bezoekt Medisch Centrum”

 1. Zijn deze mensen nog nooit in een ziekenhuis in Nederland geweest??? Wat die beste ziekenuis directeur verteld zou toch allang bekend moeten zijn?? Ik zou mij schamen als men dit aan mij zou uitleggen en nog meer schamen als ik ervan onder de indruk ben, want dit zou een Minister van Volksgezondheid gewoon moeten weten.. wat een onkunde oef!

 2. Zou ze met haar achterwerk wel door die draaideur gekomen zijn of is ze via de zij-ingang binnen gelaten ?

 3. Heb me laten vertellen dat ze bij het aanhoren van de woorden; een schone en positieve omgeving, verschrikt om zich heen keek en mijn klokkenluider zag haar denken, ki bo di ?

 4. “Constancia was onder de indruk van de functionaliteiten van het ziekenhuis”…….
  Ja, duuuuuuuuuh alles anders dan het SEHOS maakt indruk!
  Zou ze de zin met uitleg van de hoogtepunten zelf kunnen lezen of heeft ze vertaler mee voor omzetten in Jip & Janneke taal??

 5. Al die belangrijke punten zullen helaas niet terugkomen in ons nieuw ziekenhuis. Een ontwerptijd van 3 maanden is al aan de krappe kant voor een FKP woninkje.

 6. Ik denk dat ze meer onder de indruk is van haar 400 euro per dag daggeldvergoeding, die ze boven haar al ruime salaris ontvangt.