• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCuraçao – Een patrouillerende politie-eenheid signaleerde maandag in de omgeving van Mahaai een grijze pick-up bij een huis in aanbouw. In de bak van de pick-up zaten mannen die zich nerveus begonnen te gedragen op het moment dat zij de politie zagen.

Toen de politie de pick-up naderde namen alle inzittenden de benen. De politie heeft twee mannen ter plekke weten aan te houden en na een achtervolging nog twee mannen in de boeien geslagen. Uit onderzoek bleek dat de vier aangehouden mannen met Jamaicaanse nationaliteit, geen verblijfvergunning of legitimatiebewijs bij zich droegen. De mannen zijn overgebracht naar het departement van immigratie voor verder onderzoek.

Controle
Gisterenmiddag had de politie een zelfde geval in Souax. Tijdens een controle heeft de politie een man en een vrouw aangehouden met een Jamaicaanse nationaliteit. Ook zij hadden geen papieren bij zich en zijn meegenomen naar het departement van immigratie voor nader onderzoek.

9 reacties op “Meerdere Jamaicanen aangehouden”

 1. Ja en al die YDK die onder een boom hangen zouden veel liever op de bouw werken toch?

 2. opdrachtgevers en aannemers de boete’s laten betalen

 3. even eerlijk zijn allemaal,

  Laten we beginnen met de opdrachtgever is verantwoordelijk welke aannemer hij neemt dus geef deze een boete.
  daarna de aannemer is verantwoordelijk voor zijn aangenomen personeel fikse boete.
  laten we ook niet de controle’s uitvlakken immigratiedienst, kustwacht, politie en verhuurders van huizen die deze mensen uitbuiten met illegaal verhuur en niet vermeldde huuropbrengsten.
  Als laatste is er wel licht aan het einde van de tunnel, namelijk de 80-20 % regeling want we kunnen met deze wet eindelijk onze lokale werklozen verplichten om werk aan te nemen. Want de 80-20% regeling is ervoor dat wat er ook gebeurt de Yu niet meer kan zeggen ik heb geen werk omdat de illegalen me werk inpikken. Nu kan de Yu straks alleen maar zeggen ik heb geen werk omdat ik niet wil werken. Niet willen werken wil zeggen geen onderstand.

 4. Ze willen tenminste werken.

 5. @ano, probeer jij jou idee aan Jasje duidelijk te maken, ik heb het opgegeven.

 6. Naar mijn idee moeten er 2 dingen gebeuren,

  De immigratie moet simpeler, en het moet eenvoudiger worden een verblijfs vergunning te bemachtigen, waarbij een transperant beleid wordt gevoerd (zodat men weet van te voren of ze in aanmerking komen of niet)

  en 2, strenger controleren, vrijwel iedereen kent wel een of meer illigalen, maar die worden gewoon geaccepteerd, deze mensen kosten de gemeenschap geld terweil ze niks terug leveren.

  Als we op die manier meer legale mensen die bepaalde zaken vervullen kijgen die belasting en verzekering betalen gaat de economie vooruit.
  en Curacao kan controlle houden ove rwie wat doet in de gemeenschap.

 7. VOL IS VOL

 8. Niemand wil hun opnemen als het mensen betreft die de benen nemen als ze de politie zien en verdacht gedragen.

 9. De voorzitter van het Nederlandse parlement zou nu kunnen verklaren dat Nederland ze wel wil openemen.. Parlementvoorzitters doen dat toch?