• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser el Hakim van Economische Ontwikkeling heeft samen met Curaçao Airport Holding en CTB, om de tafel gezeten met La Quinta en IDSA. Volgens de minister is La Quinta het type businesshotel dat ideaal is voor Curaçao Airport City.

Na afronding van het masterplan rondom Curaçao Airport City, heeft het projectteam gesproken met verschillende geïnteresseerden investeerders en ontwikkelaars voor het realiseren van verschillende delen van de city, waaronder een hotel. El Hakim geeft aan dat de city een zakenhotel nodig heeft.

Praktisch hotel
“Klanten van het free zone gebied of die naar Curaçao komen om een paar dagen zaken te doen, willen niet in een toeristenhotel verblijven. Zij hebben de behoefte om in een praktisch hotel met de benodigde faciliteiten te overnachten en de mogelijkheid te hebben om zaken te doen of om in contact te komen met andere zakenlieden”, aldus El Hakim.

Curaçao experience
La Quinta Inns and Suites biedt dit concept al meer dan 40 jaar aan en is daarom volgens de minister het ideale hotel voor Curaçao Airport City. Aan de andere kant is de minister wel van mening dat tijdens de opzet van het hotel, de ‘Curaçao experience’ moet worden geïmplementeerd. “Dat moet je ook terug kunnen zien in de sfeer en het personeel. Ik wil dat La Quinta samen gaat werken met de hospitality university hier op Curaçao. Ook moet de ervaring van Curaçao en La Quinta terugkomen in de architectuur,” gaf minister El Hakim te kennen tijdens de vergadering.

2 reacties op “Zakenhotel op Curaçao Airport City”

  1. Casinootje erbij toch wel, meneer Hakim?
    Voor uw coalitievrienden.

  2. Als dit door gaat kan Hakim zijn tweede GOUDEN kalf in zijn stal zetten naast het eerste GOUDEN kalf van AirBerlin.wel te verstaan in een Libanese stal.