• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Postal Services Sint Maarten (PSS) zal voortaan via InselAirCargo dagelijks post versturen binnen het Caribisch Gebied. Sinds vorige maand heeft Sint Maarten officieel haar eerste eigen postbedrijf. Voorheen ging de post via het Curaçaose postbedrijf Nieuwe Post NV.

Voor 10-10-10 werkten Curaçao en Sint Maarten samen met de postverwerking. Na 10-10-10 is besloten dat de eilanden zorg zouden gaan dragen voor hun eigen post. De Nieuwe Post NV blijft Sint Maarten ondersteunen tot het einde van dit jaar.

Contract
Op de foto zijn Denicio Richardson (midden) directeur van Postal Services Sint Maarten, InselAirCargo Manager Albert Elens (rechts), en Raoul van den Stoom (links) InselAirCargo Operations en Customer Service Manager, te zien tijdens de ondertekening van het contract tussen InselAir en PSS.

4 reacties op “Post Sint Maarten via InselAir”

 1. Oke die stella van rijn wat is er dan precies mis met haar kun jullie me wat meer info over vertellen en die echgenoot van haar is dus heerveen de directeur van inselaiir

 2. Naar verluid heet Insel Air binnenkort Heerenveen Air, want de directeur schijnt er inmiddels zijn hele familie op de loonlijst te hebben gezet.

 3. You beat me to the punch.
  Niet echt een verrassing dit.
  Is het een openbare aanbesteding geweest uberhaupt?
  Klinkt smerig: St maartense mafia helpt de Curacaose regring in het zadel, deze makamba haters nemen Stella van Rijn in dienst en vervolgen skrijgt Insel (van de man van Stella) allerlei leuke dealtjes.

 4. Stella van Rijn is naast schoothondje van Schotte ook de echtgenote van de directeur van Insel Air.

  Wellicht dat daarom een onderzoek naar deze overeenkomst op zijn plaats is, want ik sluit niet uit dat hier weer menige zak onder de tafel gevuld is.