• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Verschillende aanrijdingen vonden dit weekend plaats op Bonaire. Vrijdagochtend botste twee scooters op elkaar aan de Kaya Presiosa. De bestuurders zijn naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Zaterdag zijn er drie aanrijdingen geweest op het buureiland.

Een bestuurder van een auto reedt zatermiddag op de Kaya International en verloor de macht over het stuur. Hierdoor reedt de auto tegen de reling van een berm aan en botste uiteindelijk tegen een lantaarnpaal aan

Ambulance
De tweede aanrijding vond zaterdagavond plaats. Aan de Kaya Monseigneur botste een auto tegen een lantaarnpaal en vervolgens viel de lantaarnpaal op de auto. Toen de politie arriveerde op de plek van de aanrijding, werd het slachtoffer al door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Derde aanrijding
Die nacht vond er een aanrijding plaats op de Kaminda Tras di Montaña. De chauffeur probeerde een ezel te ontwijken maar botste toch tegen het beest aan. Hierdoor kwam de auto op zijn kop te liggen en schoof door tegen een verkeersbord. Vervolgens reed er een motor in op de auto. De bestuurder van de auto is in het ziekenhuis en opgenomen ter observatie en de ezel is overleden aan zijn verwondingen.

2 reacties op “Aanrijdingen in Bonaire”

  1. Met al die straten die open liggen kun je wel meer ongelukken verwachten. Ik snap niet waarom er zoveel tegelijkertijd open moeten worden gemaakt. Maak het straatje voor straatje af. Op Curacao hebben we hier ook een handje naar.

  2. Schaf toch een paar van die blaastesten aan en je kan veel van dit soort ellende voorkomen..