• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ondertekening SEI project transport in SDKCURAÇAO – Gedeputeerden Marilyn Alcalá-Wallé en Anthony Godett hebben donderdag 18 februari hun handtekening gezet onder een project dat de jongeren op het eiland moet gaan helpen. Scholieren die minder bestedingsruimte hebben, krijgen de kans om hun sportieve talenten te ontwikkelen.

Nederland heeft driehonderdduizend gulden ter beschikking gesteld voor het project ‘Gratis Transport voor Scholieren en Studenten naar de Sportcentra’. Het doel is dat het ABC Busbedrijf gedurende drie jaar, jongeren gratis naar buitenschoolse sportactiviteiten of wedstrijden brengt.

Curaçao vertegenwoordigen
“Wij moeten ervoor zorgen dat kinderen meer gaan sporten. Zo kunnen meer athleten Curaçao vertegenwoordigen in het buitenland”, vertelt Godett. “Naast het Sentro Deportivo Kòrsou (SDK) renoveren, moeten wij kinderen ook op een andere manier de kans geven om zich op sportief gebied te onderscheiden”, gaat Alcalá-Wallé verder.

SDK
De ondertekening vond plaats bij het SDK. Naast de geduputeerden waren R. Doran (directeur van de Stichting SONA), R. Vermaas (vertegenwoordiger van Nederland) en I. Eustatia (contactpersoon van het ABC Busbedrijf) aanwezig. Volgens Alcalá-Wallé is het ook de bedoeling dat de vernieuwing van het SDK compleet is voor het begin van de Koninkrijksspelen van 2011.

Onderteking SEI project SDK












Op de foto het moment dat het project getekend wordt. V.l.n.r, I. Eustatia, R. Doran, gedeputeerde Anthony Godett, gedeputeerde Marylin Alcalá-Wallé en R. Vermaas.

www.versgeperst.com