• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest gisteravond uitrukken naar Grinoli wegens een schietpartij. Bij aankomst op het plaats delict trof de politie een zwarte auto aan met een inzittende met schotwonden. De inzittende is de 25-jarige Jurien Gregorio Jones. Jones gaf geen teken van leven meer.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer zijn woning verliep en in zijn auto is gestapt om vervolgens weg te rijden. Op dat moment werden er plotseling schoten gelost. Een omstander is direct gaan kijken wat er gebeurde en trof het slachtoffer aan.

Drie mannen
De omstander zag drie mannen op fietsen wegvluchten van het plaatsdelict. De politie heeft rond de auto van het slachtoffer enkele hulzen gevonden. In opdracht van het Openbaar Ministerie heeft de politie het lichaam van het slachtoffer en de auto in beslag genomen.

10 reacties op “Schietpartij met dodelijke afloop”

 1. Kan ook simpelweg een RUZIE of WRAAK zijjn geweest. Voor een afrekening heb je zelden 3 mensen nodig en helemaal niet op fietsen.
  Kan van alles zijn:
  – Relatie met meisje
  – Eerdere knokpartij
  – Scheldpartij
  – Bedrog

  Noem maar op…We horen wel meer hierover binnenkort. 3 mannen op fietsen na het aflossen van schoten moet niet heel erg moeilijk te achterhalen zijn.

 2. Helemaal met Marieke eens.
  Mag het beleefder en met meer respect en nuance in de reacties.

 3. Waar is Kadé met zijn ordetroepen ?

 4. Wat een nuttige integratie les was dat van u.
  Het gaat mij meer om de constante denigrerende comments op bijna elk nieuws hier op de site!!

 5. Marieke, u komt net uit het ei?

  Waarom zou iemand in zijn auto, zonder enige confrontatie, worden doodgeschoten? Ik zal u helpen en u de mogelijkheid geven tot het beantwoorden van een meerkeuzevraag (zo kunt u ook een diploma halen aan de UNA):

  Het slachtoffer werd doodgeschoten wegens:
  (A) vals zingen in de kerk
  (B) het helpen van zijn buurman bj het buitenzetten van zijn kliko
  (C) criminele activiteiten
  (D) het niet dragen van de veiligheidsgordel

 6. Erg voor de familie, moeder als je zo denigrerend over haar zoon praat. Zal jou kind maar zijn. Maar oneeeee, dat zou natuurlijk nooit kunnen met welgestelde rijke ouders, die daar ook heel hard voor hebben gewerkt en die hun kinderen het beste geven zodat ze noooit zullen afglijden(als dat hier al het geval was) naar dergelijk niveau dat je kind door een afrekening om het leven komt!! Gatver al die vooroordelen altijd!!

 7. @John/ Ferd/ Henk/ S. van Rijn en vele “anderen”,

  Mocht dat het geval zijn, dan was het was een geliefd persoon.

  Liefde heb ik in al jouw stukken nog niet zien voorkomen, dus bij jou zullen er dan vast en zeker geen gorillas aanwezig zijn.

 8. Drugsafrekening, dus het hele eiland wordt dadelijk weer stilgelegd voor een begrafenisstoet van gorillas met zonnebrillen die om hun beperkte woordenschat te kunnen onthouden deze maar op hun lichaam getatoueerd hebben.

 9. @John/ Ferd/ Henk/ S. van Rijn en vele “anderen”,

  Toevallig was die wel onderweg naar de kerk, dus niet zo snel oordelen.

 10. Vermoedelijk was niet alleen de auto zwart en was de inzittende niet op weg naar de kerk om daar te gaan zingen in het kerkkoor.