• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PAR-Statenlid Malvina Cecilia eist rectificatie van statenvoorzitter Ivar Asjes. Ze heeft via de media vernomen dat Asjes haar ervan beschuldigd dat zij haar ticket naar Jamaica wilde omzetten naar een Business Class ticket. Volgens het PAR-lid is hier niks van waar.

Volgens Asjes betrof het een reis naar Jamaica waar Cecilia namens het parlement heen ging. Cecilia beweert echter dat zij zowel het parlement als de griffier nooit heeft benaderd met het verzoek om de ticket om te zetten naar een business class ticket. Ze heeft hem in een brief gevraagd om een correctie.

Onzinnig
Asjes liet op zijn beurt weten niet aan haar verzoek te voldoen. Volgens Asjes staat er niks zinnigs in de brief. “Als het PAR-lid hier verder over wil praten dan zal zij dit moeten aankaarten tijdens de vergadering van de Centrale Comissie waar ik dan meteen andere dienstreizen wil bespreken”, laat de statenvoorzitter weten.

Brief van Malvina Cecilia aan Ivar Asjes
[scribd id=73055845 key=key-233ez4dskkl2q6waiii2 mode=list]

3 reacties op “Cecilia eist rectificatie”

 1. Wist niet dat de Hr Asjes zoveel tijd over had om alle dienstreizen van het afgelopen jaar te bespreken, misschien kan hij de voorgaande jaren er ook bij halen toen hij nog dienstreizen maakte, kijken we gelijk even de dag vergoedingen en aankopen van de creditcards na.

 2. Jammer dat deze brief in Parke Tropical taal is geschreven, dus ik begrijp er niets van. Maar alvorens ons druk te maken over een upgrade naar business class naar Jamaica, op zwemafstand van Curacao, kunnen we beter een optelsom maken van de reizen van Helmin Wiels deze maanden: Parijs, Medellin, New York en Amsterdam.
  Tel uit je verlies: business class tickets, 5 sterren hotels, daggeldvergoedingen en een riant salaris dat aan nutteloze congresen wordt besteed. Daarvan hadden 25 gezinnen op Seru Fortuna 10 jaar van kunnen eten.
  Maar helaas heeft Helmin Wiels, een mislukt maatschappelijk werker, alle feeling met de realiteit verloren en graait hij vrolijk mee met Gerrit Schotte cs.

 3. Onze bestuurders moeten een stop zetten aan het kinderachtige over en weer gegooi met modder en eens dit land echt gaan besturen. Gezeik de hele tijd.