• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Door een aanrijding in Zeelandia nabij Albert Heijn, werd een tijd de weg geblokkeerd.  Bezoekers van de supermarkt werden omgeleid zodat de politie haar werk kon doen en de weg vrij was voor de ambulance. Hoe ernstig het ongeluk was, kan de politie nog niet vertellen.

Het ongeluk ontstond vlak voor de ingang van de parkeerplaats bij Albert Heijn tussen een personenauto en een motor. De bestuurder van de motor is met ernstige verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. “We moeten nog onderzoeken wat er precies is gebeurd“, vertelt een agent ter plaatse. “Het slachtoffer was nog in leven, maar hoe ernstig hij verwond is, weten we nog niet.”

15 reacties op “Ongeluk in Zeelandia”

 1. Goedendag,

  Zo als jullie het steeds er over hebben dat die motorrijder te hard reed. Het is niet eens zijn fout geweest. Dus krap maar even achter jullie oren voordat je een mening neer zet zonder dat je er uberhoud iets vanaf weet.
  Noem dit RESPECT loos. En scheer niet alle motorrijders over 1 kamp

  Familie, kennisen en vrienden heel veel sterkte.

 2. Jeetje Henk,

  Het kan net zo goed de personenauto zijn die te hard reed. Zoals eerder gesteld is de weg te slecht voor mortoren om te crossen, maar niet voor auto’s. Een gefrustreerde gezinsvader die te hard naar de bocht scheurt. de bekende vrouw die niet kan rijden en daarom maar een SUV rijdt zodat in ieder geval niet HAAR kinderen dood gaan. Of een van de vele alcoholisten, slaappilverslaafde of coke snuiver die toch in de auto stapt. dus voordat we iets weten niet oordelen.
  Familie van het slachtoffer: sterkte voor u.

 3. Lili, you are easy to please…

  Laat me eens raden… jouw favoriete tv serie is de Bereboot of nee, Barbapapa?

 4. @ Duke, Juan, Bombo whahahahaahahah ik lig in een deuk hier!!!!!

 5. Helaas wordt “race-macho” gedrag van een hoop weggebruikers getolereerd (en stiekum zelfs geadoreerd). Triest dat mensen verongelukken MAAR nog triester als door onverantwoord rijgedrag (dat ik dagelijks op mijn routes tegenkom) onschuldige slachtoffers vallen.
  Verkeersdoden op Aruba 6 – op Curacao 22 !!!!!!!!!! Dit geeft toch wel te denken.

 6. Het moet ook maar eens afgelopen zijn met het neerleggen van bloemen op plekken waar een crossende motorrijder zichzelf naar het hiernamaals heeft gereden (feveren heet dat hier meen ik). Net als met die pompeuze begrafenissen van criminelen. Als ik een crimineel familielid had dat overleed zou ik of niet naar zijn begrafenis gaan of hem in alle stilte begraven. Hier wordt het echter een gran marcha met toeters en bellen waar iedereen met een strafblad langer dan een meter zich bij aansluit.

 7. @Henk,

  Gelukkig ben jij altijd op de hoogte en weet jij precies wat er gebeurd is.

  Let overigens op je taalgebruik, aangezien er nu gedragsregels zijn opgesteld voor mensen zoals jij.

  Heel goed versgeperst.com!

 8. henk, wees maar blij dat jij niet buitenkomt…

 9. Duke, dat een racende motorrijder zichzelf de vernieling in rijdt doet me niet veel. Maar hij had voor hetzelfde geld ook mijn dochter of jouw zoon mee kunnen nemen in zijn dwaze avontuur.
  Hoe kortzichtig kun jij zijn om dat goed te praten.

 10. Goh henk, ben jij zo verbitterd dat je overal commentaar (ja opbouwende kritiek zoals je wel
  Eens noemt) op moet geven? Het gaat hier om iemand die misschien wel zwaar gewond is.. En ja hij zal misschien te hard hebben gereden, misschien moet je eens achter je pctje
  Vandaan komen om hem de verkeersregels uit te leggen. We worden hier een beetje moe
  Van je, geniet eens van curacao.. Of kan je dat niet meer?

 11. dan moe je wa vaker uit je huis komen henk henk niet alles over 1 kam scheren dat kan nou eenmaal niet niet alle motorrijders zijn zo zo

 12. Henk hou AUB je mond als je niets beters te zeggen hebt. Met je vooroordelen. Die weg is daar zo slecht dat je niet eens hard kan rijden met een motor of scooter.

 13. Dit is een korte weg, met de ingang van Albert Heijn dicht bij een kruising. Onmogelijk om daar een ernstig ongeluk te krijgen als je maar een beetje in de buurt van de snelheidslimiet blijft. Ik vermoed dat de motorrijder die dan ook flink overschreden heeft. Want de eerste motorrijder die zich op deze klip aan de verkeersregels houd moet ik nog tegenkomen.

 14. Tja inderdaad ziet er niet echt rooskleuring uit wat je op de foto ziet.

 15. Het zag er niet best uit!!