• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Carlos Monk (Bestuur, Planning en Dienstverlening) heeft gisteren tijdens de vergadering van de ministerraad de eerste uitgave van een informatiebulletin ‘Transformashon’ overhandigd aan premier Gerrit Schotte. De uitgave heeft als thema: ‘honderd dagen van minister Carlos Monk’.

De eerste editie van het bulletin is een werkverslag van de eerste honderd dagen van minister Monk. Het ministerie van Monk wil het volk van Curaçao, Raad van Ministers, het Parlement en ambtenaren informeren over alle stappen die worden genomen op het ministerie. Het resultaat moet volgens Monk leiden naar een betere dienstverlening aan onze gemeenschap.

9 reacties op “Honderd dagen van minister Monk”

 1. Als het rapport zo goed is, maak het dan openbaar. Anders is het gewoon weer het creeren van een fotomoment voor de persfoto. We wachten het maar weer even af. Waarom wordt het aan Schotte aangeboden en niet aan het parlement? Het parlement is de controle instantie en een minister president is niet de baas van een minister. Het plaatje zegt dus veel: bij Schotte in het gevlei komen, geen openbaarheid en parlement niet relevant.

 2. hmmm, werken er nog mensen bij hem die ook 100 dagen geleden daar werkten.

 3. Ik blij, 100 dagen VOOR minister Monk.
  Dacht dat hij eindelijk moest zitten.
  Is het potdomme Honderd dagen VAN minister [size=50]Monk[/size]

 4. 100………..
  Triest dat het zover heeft kunnen komen.

 5. “Het ministerie van Monk wil het volk van Curaçao, Raad van Ministers, het Parlement en ambtenaren informeren over alle stappen die worden genomen op het ministerie.”

  Begin maar eens met het openbaar maken van dat werkverslag. Ik denk dat er veel mensen zijn die willen weten wat hij zijn eerste 100 dagen heeft gedaan (volgens hem).

 6. @Abraham Mossel.Tuurlijk horen wij daar niets van, maar we gaan het wel voelen. In deze Transformashon wordt tekst en uitleg gegeven over de werkwijze die de Monkwet voorschrijft om alle dissidenten de mond te snoeren, vergelijkbaar met de Endlössung van het nazi regime, of wat dichter bij huis, de doodsvluchten van het Videla regime. Om alle dissidenten één voor één op te gaan hangen is veel te tijdrovend en waar laat je al die lijken ?

 7. Waar kan ik het downloaden??

 8. Wij van WC-eend adviseren WC-eend….

 9. Mogen wij als volk zo als u zelf aangeeft dan ook lezen wat er in het Honderd dagen Bulletin “Transformaschon’staat ik zie en hoor nog ff niks en dat zal ook wel zo blijven.zand strooier