• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een meerderheid van 55 procent van de ondervraagden in een peiling van Gilbert Cijntje is het niet eens met  het optreden van Pueblo Soberano tijdens het bezoek van koningin Beatrix. De peiling is uitgevoerd door wetenschappelijk docent Gilbert Cijntje. Twintig procent zegt het wel eens te zijn met de partij.

Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels besloot alle bezoeken van de koningin te boycotten en PS-Statenlid Melvin Cijntje probeerde Beatrix een onafhankelijkheidsverklaring te overhandigen.

Populariteit

De helft van het Curaçaose volk is blij met het bezoek van de koningin, prins Willem-Alexander en prinses Máxima. De andere helft haalt zijn schouders er voor op. Begin deze maand was ook te merken dat de opkomst om het koninklijk bezoek te zien een stuk lager was dan vijf jaar geleden. Dat is volgens Cijntje niet verrassend omdat de populariteit van het koningshuis in Nederland ook is gedaald.

9 reacties op “‘Optreden PS tegenover koningin onjuist’”

 1. Wiles is toch gekozen door het Volk om het Volk te vertegenwoordigen,

  waarom vertegenwoordigd hij het Volk dan niet bij een staatsbezoek?

  Wel klagen als hijzelf niet word ontvangen op en bezoek.

  schande voor curacao en schande voor alle bevriende staatshoofden van de Koningin.

 2. “‘Optreden PS tegenover koningin onjuist’”
  Laat dat “tegenover de koningin” maar weg

 3. Beste Piet,

  Dat is me bekend,zoals vele andere namen op het Eiland!!
  Maar het zou toch zomaar kunnen of niet soms??
  Het toeval zit dikwijls in een klein Familiehoekje, zeer zeker op Curacao.
  Voorbeelden genoeg,vraag maar aan de politie,die weten er wel raad mee,om op het juiste moment een oogje dicht te knijpen voor neven ,nichten,ooms ,tantes,vrienden …noem maar op. Hoe noemen ze dat ook weer…..help me is Piet je weet het vast wel,of heb je te lang in de zon gelegen!!

 4. Beste Jan,
  voor zover ik weet heeft Gilbert Cijntje niks met Melvin Cijntje te maken. Cijntje is namelijk een van de meest voorkomende namen op het eiland.

 5. Heb vanochtend Wiels op Radio Paradis FM gehoord,Deze man is voledig de weg kwijt,met ze uitspraak 14000 mensen hebben op mij gestemd en denken precies wat ik zeg en denk,nou dat hebben we gezien toen onze Koninklijk huis Banda Bou etc door wandelden,dat moet hem heel erg zeer hebben gedaan, zeker weten!!

 6. Onafhankelijk onderzoek ( peiling ) van wetenschapper Gilber Cijntje……naar het wel en wee van de partij van ene statenlid Melvin Cijntje…….toch geen familie ..van.. naar ik hoop ?
  Anders kun je de uitslag van deze ( onafhankelijke ) peiling beter in de vuilnisbak gooien!!

 7. Als je aan hoogmoedswaanzin lijd, dan bepaal je zelf wanneer en waar je de koningin gaat ontmoeten. Toch??
  Deze hoogmoedswaanzin bij hem, komt voort uit een diep minderwaardigheidscomplex.
  Zijn puberale frustraties liggen daar ten grondslag aan.
  Hij zal geen leuke jeugd gehad hebben…., dus wel een beetje begrip voor dhr Wiels..

 8. Complimenten voor dr. Cijntje. In een wereld waarin de onderbuikgevoelens regeren zijn feiten de enige wapens om dit te bevechten. Dan weten we tenminste echt wat er leeft onder het door de ‘onderbuikers’ zo vaak genoemde ‘volk’.

 9. De omhoog gevallen maatschappelijk werker Helmin Wiels is helemaal van de wereld los nu hij in het politieke pluche zit en eindeloos kan graaien. Nadat hij eerder al (business class vliegen en 5 sterrenhotels, riante daggeldvergoeding) naar een flut congres in Parijs was gevlogen gaat hij alleen dit jaar nog naar andere flut congressen in Medellin, New York en Amsterdam (business class vliegen en 5 sterrenhotels, riante daggeldvergoeding).

  Natuurlijk willen dit soort lieden, die geen enkele schaamte kennen, dat Curacao onafhankelijk wordt. Dan kunnen zij namelijk nog meer graaien omdat het laatste beetje controle van het Statuut dan wegvalt.

  En het Curacaose volk zag dat het goed was.