Partido MANCURAÇAO – Bewoners van Banda Ariba kunnen dit weekend geklop aan de deur verwachten van de demissionaire ministers Hensley Koeiman (Welzijn) en Charles Cooper (Verkeer). Partido MAN trekt erop uit om de bewoners te informeren over het werk van de ministers en waar de partij voor staat. 

Maar niet alleen de bewoners van Banda Ariba kunnen hun ei kwijt. Zaterdag en zondag is er voor de gehele gemeenschap de gelegenheid om bij het kantoor van MAN aan de Montange Rei 444, vragen te stellen of zorgen te uiten. Dit kan vanaf 10.00 uur tot in de namiddag.

9 reacties op “Partido MAN in Banda Ariba”

 1. Alstie belt gewoon de Blackberry of de koelkast in ontvangst nemen en dan de deur dichtgooien……

 2. Als ze aan mij deur verschijnen stuur ik de hond erop af. En het beest is niet gemakkelijk.

 3. Cooper is een boef, maar hij is niet gevaarlijk.
  Wiels en Schotte zijn een gevaar voor curacao……
  zij zullen het eiland zo senl mogelijk bankroet maken.

 4. Charles Cooper mag wel oppassen als ie Banda Ariba bezoekt. Er zijn zoveel gaten in de wegen daar! Ieder gat is een valkuil voor hem!

 5. @ Nardy. Cooper heeft diverse malen aan Cleopa gevraagd zijn zetel aan de partij terug te geven dus ik denk, dat hij al het geld gaat teruggeven om het goede voorbeeld aan Cleopa te geven en dat hij zijn leven gaat beteren. Ai, wie gooide daar een emmer ijskoud water over me heen?

 6. Dat lijkt me een prima plan. Wellicht kan Cooper dan gelijk even de inwoners van Banda Ariba en op het kantoor op Montange Rei uitleggen waarom hij in 2008 400.000 nafls heeft gekregen van Robby Dos Santos voor het verkrijgen van Playa Abou, toen Schotte nog gedeputeerde van Toerisme was.

  Verder kan Coops misschien dan gelijk ook even toelichten waarom hij hand-en spandiensten voor investeerder Boy Luckert, vastgoedhandelaar Christiaan van Assendelft van Wijck, PDVSA en SPF Cori (Cooper – Ricardo – eigenaar Antillian Billboards) verricht…

 7. Huisvredebreuk met leugens van boeven. Eunice/Tokkie/ma Flodder blijf weg.

 8. Verspilde moeite. MAN zal geen zetel meer krijgen. jarenlang van corruptie door bv cooper en familie, Eisden, Schotte etc heeft iedereen genoeg van deze partij. Dat zelfs cleopa en Don Martina de partij verlieten lijken ze nog steeds niet te snappen. En dan hebben ze van die aanhangers zoals Desmond Leetz. nog zo 1!

 9. Hensley Koeiman heeft een goede naam opgebouwd en had zich beter kunnen aansluiten bij PAIS. De kans is zeer groot dat de MAN geen enkele zetel gaat halen. Cooper tire wordt door iedereen uitgekotst. Hier wil je toch ook niet mee geassocieerd worden Hensley?