• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws charles cooperCURAÇAO – Charles Cooper blijft partijleider van de MAN. Dat is besloten tijdens het congres van de partij afgelopen zaterdag. Er werden ook drie functies in het bestuur ingevuld; die van vicevoorzitter, penningmeester en tweede penningmeester. Lange tijd was er sprake van dat Cooper zou opstappen als partijleider.

Ilka Williams is de nieuwe vicevoorzitter van de MAN. Het bestuur van de partij is nu zo ingevuld; Eugene Cleopa (voorzitter), Ilka Williams (vicevoorzitter), Giovanni Atalita (secretaris), Henk Deira (penningmeester) en de leden Randall Rafaela, Shani Bitorina, Franklyn Angelista, Urvin Martina, Humphrey Felipa en partijleider Charles Cooper.

4 reacties op “Cooper blijft partijleider MAN”

 1. Cooper blijft partijleider,sorry voor de mensen die dus weten dat ze na de volgende verkiezingen geen werk meer hebben.Het voordeel is ,dat er dan iemand minister van infrastructuur kan worden die er wel verstand van heeft.Overal maar asfalt neerleggen en niet eens volgens de visie van new urbanisme werken.Drempels leggen voor de deur van vriendjes ,die hem er goed voor betalen.wat een……?

 2. Zo aan het aantal reacties te zien is het al over en uit voor Cooper, niemand maakt zig meer druk over deze MAN,oja ze hebben het te druk met waterhoosen niet uit de boot maar uit hun huis.En dan houd dit wereldwonder nog vol dat de grond is verzadigd door Thomas, zelfs de metrologische dienst geloofd je??,jo laat je nakijken, in de hele omgeving bij de dierentuin,suikertuin is 2 jaar geleden geheel nieuwe riolering aan gebracht (of is dit ook alweer de schuld van een ander in dit geval CWW) of zal het niet zo zijn dat na Thomas er zoveel drek in de rioleringen is terecht gekomen en niet schoongemaakt het water niet weg kan en wat te denken van een gemaal om het shottemeer leeg te pompen naar open water,nee hoor meneer gaat ff één dag in Columbia kijken hoe ze daar elke keer verzuipen.En ik zie elke dag nog steeds die TV uitzending van jou op vaderdag ja jij Cooper met je vol gevreten pens in bed en cadeau’tjes ligt uit te pakken terwijl er kinderen zijn (als ze überhaubt een Vader hebben) hun vader nog geen paar sokken kunnen geven hooguit een mango die in de tuin groeit .Dag Cooper , slaap zacht?

 3. Nou over één ding hoeven wij ons niet druk meer te maken, na de volgende verkiezingen zijn we van de MAN af. Het probleem Cooper lost zich vanzelf op.

 4. Als dit het beste is wat de MAN te bieden heeft blijft er helemaal niets van de MAN over ha ha ha…
  Zo laat je je oud partijleider en oprichter lekker in de kou staan.