• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De bezoekers van de McDonald’s restaurants hebben de afgelopen maanden kunnen zien dat bijna alle restaurants een facelift krijgen, passend bij het nieuwe imago van de fastfoodketen. De eerste McDonald die ooit op Curaçao was geopend was aan de Dr. Maalweg, en dit restaurant krijgt nu een opknapbeurt.

Om die reden werd vanaf vrijdag het zitgedeelte van het restaurant gesloten voor publiek. Klanten konden nog wel een maaltijd bij de balie bestellen, maar konden deze niet meer daar opeten. Ook de drive thru was nog open tot zondagavond 20.00 uur. Vanaf vandaag zal het restaurant voor twee weken helemaal dicht gaan. De overige vier McDonald’s zijn wel open.

2 reacties op “Renovatie aan McDonald’s Dr.Maalweg”

 1. Nou Daniella, niet zo dramatisch want van deze McDonalds gaan er 13 in 1 dozijn. Als dat al gevoelens van nostalgie oproept ben je toch wel een beejte wereldvreemd.
  Maar on topic: wat mij betreft blijft deze McDonalds dicht, want hij draagt flink bij aan de obesitas op het eiland. Al acht ik de ouders daar in eerste instantie verantwoordelijk voor. Hoe vaak zie ik niet vader en moeder, elk ruim boven de 100 kilo, hun kinderen het slechte voorbeeld geven in de McDonalds? Vaak vertonen die kinderen ook al overgewicht. Moet dan altijd wel lachen als papa met serieus gezicht een DIET coke bij het biggie size Big Mac menu bestelt.

 2. Een (voor mij) stukje nostalgie verdwijnt……… in de jaren 80 ging ik naar deze “Mac”.
  De keren dat ik op het eiland was, bezocht ik met mijn gezin deze Mac, en haalde daar herinneringen op.
  Jammer dat ook deze Mac met zijn tijd mee moet gaan. Een stukje nostalgie verdwijnt.