• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Shurandy Zimmerman (25) is vanochtend omgekomen als gevolg van een auto-ongeluk. De politiecentrale kreeg op 04.29 uur een melding binnen dat er een ongeluk was gebeurd op de St. Rosaweg. Het slachtoffer zat in kritieke toestand vast in de auto en moest door de brandweer bevrijdt worden.

Hij werd met meerdere letsels naar de polikliniek overgebracht en overleed daar om 05.30 uur. In de auto zaten nog drie andere mannen die ook meerdere letsels hebben opgelopen. Uit onderzoek blijkt dat de auto waar het slachtoffer in zat bij de St.Rosaweg links wilde afslaan en botste tegen een andere auto op de tegenovergestelde weg.

10 reacties op “21ste verkeersdode gevallen”

 1. Makayu, dacht dat u een Yu Korsow was, maar uw reactie was zo goed dat ik dat uitgesloten acht. U heeft volledig gelijk.

 2. En hoe zou u reageren als u (of uw zoon of dochter!) de tegenligger was geweest die door deze onbenul was aangereden met het risico door zo’n stomme actie ook misschien wel het leven te laten of levenslang gehandicapt te raken????
  Toch even een ander licht op deze zaak toch.
  Triest voor familie en vrienden MAAR voor chauffeur zelf geen medelijden.

 3. Ongeacht wat, het is een triest zaak. Respect dames en Heren.

 4. Beer: zaterdagnacht, 4.30 AM. De kans is klein dat de bestuurder op weg naar huis is van het zingen in de kerk of het collecteren voor het Rode Kruis.
  Denk even na voor u hier wat schrijft, of gelooft u ook nog in de kerstman, dat de aarde plat is en dat Schotte integer is?

 5. Ik bedoel dat ik het eens ben met de suggestie van de eerdere reageerders dat er veel alcohol bij ongelukken in het spel is. Uiteraard ben ik tegen het alcoholgebruik door bestuurders. (In het verkeer………….)

 6. Beste mensen, ondanks dat ik het eens ben met het alcoholgebruik in het verkeer hier, staat daar in dit bericht niets over. Uit pieteit zo je dan je berichten wel wat beheersder kunnen houden. Ook hier is een dode en daarbij zullen de nodige nabestaanden zijn die rouwen.

 7. Onder invloed van alcohol? zal wel weer niet gecontroleerd worden. Zolang de sterke arm zich daar zelf ook schuldig aan maakt.

 8. Het is idd op Curacao meer regel als uitzondering dat er wordt auto gereden met alcohol
  Ik zeg: Niet doen!

 9. Verhoudingsgewijs vallen er op Curacao 10 x zo veel verkeersdoden als in Nederland. Om in de pas te lopen met Nederland zou Curacao niet meer dan 2 verkeersdoden per jaar moeten hebben.

 10. Gezien de dag en het tijdstip kun je er vrijwel zeker van zijn dat alcoholgebruik en bovenmatige snelheid de oorzaken waren van het ongeluk. Dat lieden die met alcohol op gaan rijden, en dat ver boven de snelheidslimiet, een risicho voor zichzelf nemen doet me niet zo veel. Wel dat ze willens en wetens andere weggebruikers in gevaar brengen,
  Maar op dit soort overtredingen let de politie niet. Die zit liever op kantoor in de airco en als ze al op straat zijn dan is het meestal staande bij de trukki pan.