• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Turnberry Associates, bekend van de projecten Aventura in Florida en Atlantis Paradise Island op de Bahama’s, is op Curaçao. Volgens Pedro Soares van Turnberry Associates is het bedrijf geïnteresseerd om op ons eiland projecten te starten.

De delegatie van het bedrijf vergaderde gisteren met premier Gerrit Schotte. “Curaçao heeft alle ingrediënten voor het aantrekken van Amerikaanse toeristen. Witte stranden, een aantrekkelijk stadscentrum en een grote variëteit aan restaurants”, aldus Soares.

Urban Developer
Turnberry Associates is een bedrijf dat valt in de categorie van ‘Urban Developers’, bedrijven die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van projecten op grote schaal.Na de vergadering heeft Soares diverse plekken op Curaçao bezocht waar nog mogelijkheden zijn voor het aanleggen van grote projecten.

6 reacties op “Turnberry Associates bezoekt Curaçao”

 1. @R.Martina, Curaçao staat al op de wereld kaart, kijk maar eens op Google Maps, dat eilandje in de Caraïbische zee en als je met rechts klikt zie je dat ze daar de bezoekers in bodybags terug naar huis sturen, scheelt in vrachtruimte want er gaan zeker 6 bodybags in een kubieke meter.

 2. Als je Curacao op de wereldkaart wil zetten, dan heb je projecten a la Turnberry Associoates nodig die toeristen over de hele wereld aantrekken, en niet allerlei kleinschalige resorts waar alleen maar Nederlandse toeristen vertoeven. We hebben niks aan de Nederlandse toerist, ze geven geen cent uit, zeiken de hele dag over alles en voordat je weet willen ze de baas uithangen in je eigen land!
  Ik wil mijn steun betuigen aan de huidige regering die uitstekend werk verricht om meer toeristen uit DIVERSE plekken op de aarde hier naartoe te lokken. Regering, je bent goed bezig! ga aub door met jullie plannen en laat jullie niet tegenhouden door negativisme.

 3. “CEO Bruce Weiner” …………..what’s in a name!!

 4. De uitverkoop van Curacao is begonnen.
  Willen we een monsterlijke resort a la Atlantis hier hebben wat het aangezicht van het eiland zal verkrachten?
  De regering heeft gewoon niet de ballen/vernuft om met keiharde onderhandelingen alles eruit te halen. Curacao wordt voor een appel en ei aan ” Investeerders” verkocht.

 5. Amerikaanse variant van van Assendelft ?

 6. Lijkt inderdaad een prima bedrijf…

  “Turnberry Associates lost the unfinished Fontainebleau Las Vegas in bankruptcy proceedings and had its Town Square mall and office center in Las Vegas snatched away by lenders. Then, former Turnberry Residential CEO Bruce Weiner filed a lawsuit against Jeffrey Soffer, alleging that he siphoned millions of dollars from the company for “upkeep of his baronial lifestyle.”

  http://www.bizjournals.com/southflorida/print-edition/2011/04/01/heavyweight-matchup-bankatlantic.html

  http://www.vegasinc.com/news/2011/jun/08/fontainebleau-bankruptcy-trustee-seeks-recover-mil/