• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Drie leden van de band Prestige die dinsdag werd aangehouden op Schiphol wegens drugssmokkel, blijven nog twee weken vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag beslist, meldt het Openbaar Ministerie. Onder de drie leden zit ook de zoon van Statenlid Amerigo Thodé.

De band keerde terug van een optreden op Curaçao. Bij controle van de Koninklijke Marechaussee en de douane bleek dat drie bandleden circa tien kilo cocaïne bij zich hadden, verstopt in instrumenten en op hun lichaam geplakt. Omdat de bagage van de muzikanten gezamenlijk was ingecheckt, werd de hele band gearresteerd. De overige bandleden werden afgelopen dagen al vrijgelaten.

18 reacties op “Zoon Thodé nog twee weken vast”

 1. Wilko, bid liever voor mensen die nog geen misstap gemaakt hebben en probeer hen daar dan ook tegen te beschermen. Die verdienen het meer dan zij die hun toekomst bewust te grabbel gooien.

 2. zo iets kan met iedereen gebeuren.Veel van de reacties vindik
  haat dragend.Het is gewoon triest, laten we voor die jongens bidden. Het zijn ook mensen.

 3. Die komt voorlopig niet meer vrij. Dit wordt een proces en de periode daar naar toe wordt goed benut. Tot die tijd zit meneertje vast.
  De ene pro forma zitting na de andere met elke keer 3 maanden verlenging.
  hatsikideeee. Hoger beroep erachteraan. Mmmmwahhh een jaartje of drie of zo…

 4. @ Toteki:

  Natuurlijk verlaat hij Nederland direct(maar dat gaat nog even duren). Zijn huisbaas achterlatend met een grote huurschuld, die hij overigens al had voordat hij werd opgepakt met coke.
  Natuurlijk werd hij gediscrimineerd, daarom woonde hij ook al zolang in Nederland. Lekker uitkerinkje opstrijken en niets doen. Geleerd van papa.

 5. Wimpiri

  Pm hier politicus te worden hoef je niets in je mars te hebben. En idd gevangenis verkeden maakt ook allemaal niks uit (Godett).

 6. Lang leve de 100% controles!
  Blijkbaar nog niet zo gek dat strenger controleren op vluchten vanuit Curacao. Daarbij is een lijstje van alle politici en familie van politici wel handig voor de Marechaussee. Kunnen ze gerichter de drugs vinden :-).

 7. Ik heb vernomen van een (Antilliaanse) kennis die op Schiphol werkt dat het zoontje van Thode gedreigd heeft dat zijn vader de beambten die hem hebben aangehouden zou laten ontslaan. Wat een domheid en arrogantie!

  Hij dacht echt dat wat op Curacao gewoon is (Schotte ontslaat het hoofd van de veiligheidsdienst nadat de uitkomst van zijn screening negatief was) in Nederland ook kan.

  Ik dank dat vader Amerigo zijn zoon volslagen verkeerde normen en waarden heeft meegegeven.

 8. De grootste misdadigers beroepen zich op immunuteit, dus zeker het verwende zoontje van een MFK politicus.

  MFK: Misdaad Fantasie Kriminaliteit.

 9. Heb gehoord dat hij zich in eerste instantie op imuniteit beriep omdat zijn vader statenlid te Curaçao is. Nadat hij eens hartelijk uitgelachen was door de Marechausee, heeft hij dat excuus maar laten varen. Maar hij is ervan overtuigd dat hij er door die makambas ingeluisd is. En bij zijn vrijlating keert hij Nederland direct de rug toe, hij kan niet meer leven in zo’n discriminerend land, het komt allemaal omdat hij zwart is. De zielepoot of is het de sinberguenza !

 10. @Churandi, nee hij kan nooit meer voor een publieke functie in aanmerking komen (misschien kon dat toch al niet) hij komt namelijk nooit meer door een screening, alhoewel ?

 11. Ja Maggie, Gerald heeft gelijk.
  De heer Thode zit in een fout kabinet willens en wetens.
  hij helpt dit land naar de ellende samen met zijn partijgenoten.
  ik zie het als een straf van het hiernamaals..
  ze zeggen niet voor niets: God straft meteen…

 12. @Maggie ik hoop toch dat de famiilie de kracht krijgen om dit inmens groot verdriet te dragen.
  Welk groot verdriet van wie? er heeft niemand iets ongeneselijks hoor er is ook niets erstigs aan de hand al laten een hoop mensen dat zo lijken. Er gaan elke dag mensen de bak in omdat ze drugs smokkelen omdat het een band betreft of omdat het een zoontje van betreft onzin je weet van te voren welk risico je loopt.
  Daar heeft je familie geen sterke voor nodig zeker in Holland niet in de bjes in het pluche een beetje poolen of zappen op de kabel televisie dat hebben de mensen in seru fortuna niet hoor! velen op het eiland hebben minder dan een nederlands gedetineerde, als je in brazilie of mexico in de bak komt dan heb je pas sterkte nodig.

 13. Ik heb WIELS nog niet gehoord!!!!, Het had de zoon van een PAR minister of Statenlid eens moeten zijn. Dan had hij heeeeeeel Curacao bij elkeer gegild.Ik heb hem ook nog niet over de uitgevoerde 100% controle gehoord.

  Enne by the way…. hoe zit het met de douane op Curacao??Die waren bij het inchecken op HATO zeker al naar huis of hebben zesoms de andere kant opgekeken.!!!!!

 14. Triest, triest
  Sterkte ouders.

 15. Geniet er niet van, mensen. Wat heeft de partij, de vader er mee te maken.
  Die jongeman heeft iets heel doms gedaan en moet nu de verantwoordelijkheid van dragen.
  Hij is heel egoistich geweest. Nu genieten jullie van andermans verdriet.
  Maar pasop, vandaag is zijn familie in dit verdriet, morgen kan jullie iets noch erger over-
  komen. God bewaar jullie.
  Ik heb gelukkig nooit in deze situatie geweest en ik hoop toch dat de famiilie de kracht
  krijgen om dit inmens groot verdriet te dragen.

 16. Aartje naar zijn vaartje heet dat.

  Maar wat kun je verwachten van zoonlief als vader zich omringt met de MFK figuren die aan de rand van de maatschappij staan.

  Misschien kan godfather Robbie Dos Santos hem helpen.

 17. Don’t forget the TOP-politician tarattatatatat……….. MONK

 18. Totaal mislukt deze jongen. HAVO NIET afgemaakt, conservatorium NIET afgemaakt, smokkel NIET afgemaakt, niets afgemaakt MAAAAAARRRRRRRR:

  Kan altijd nog in de Staten van Curacao en/of minister op Curacao worden.
  Goed voorbeeld doet goed volgen.

  Kijk naar Schotte, Constantia, Jamaloodin, El Hakim, Godett enz. enz.