• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het bevolkingsregister Kranshi zal binnen zes maanden moeten verhuizen, maar waar naartoe is nog niet duidelijk. Dat zei minister Carlos Monk (Bestuur, Planning en Dienstverlening) gisteren tijdens de persconferentie van de ministerraad. Het huurcontract van de huidige locatie is wel opgezegd.

Er is een werkgroep in het leven geroepen die gaat bekijken welke verschillende locaties en opties er bestaan. Monk gaf aan dat het nieuwe pand eigendom van de overheid moet worden, zodat de overheid geen huur meer hoeft te betalen. Het is dus nog niet zeker dat Kranshi gaat verhuizen naar het gebouw van DOS op plasa Hoyer. Het huurcontract van de huidige locatie in Otrobanda loopt per juli 2012 af.

11 reacties op “Nieuwe locatie Kranshi onduidelijk”

 1. @Abraham Mossel en waar moet El Hakim bidden ? Zijn matje moet wel richting oosten kunnen liggen hoor.

 2. Henk heeft nog niet zo’n onredelijk plan,zelfs een heel goed plan.In het SEHOS kan je inderdaad alle maar dan ook alle afdelingen van het land Curaçao onder brengen van A t/m Z dat scheeld miljoenen guldens per jaar.En de sociale controle op wie wel of niet werkt van onze Ambtenaren en regeringsleiders is te cotroleren via de prikklok bij de enigste ingang “de anderen uit en ingangen worden dicht gemetseld om corruptie tegen te gaan wat zeker nodig is” Ook zal er ruimte genoeg zijn om alle politieke partijen van een eigen ruimte te voorzien en kan er bij onenigheid direct met elkaar onderling gesproken en beslist worden wat te doen?.ER zal een grote gezamelijke kantine komen zodat er niet meer buiten de deur gegeten hoeft te worden “bezuinegin enkele miljoenen per jaar”.Ook zal het verplicht zijn om elke dag drie keer gezamelijk naar het aanwezig rooms katholieke kerkje te gaan zowel voor/tussen en na werktijd.De godsdienst preek zal onder toeziend oog van een curator door een lid van de coalitie of oppositie om beurten worden verzorgt.Eind conclusie, er zal een algemene harmonie heersen en eindelijk gewerkt worden aan een nieuw land Curaçao.denk ik maar niet heus!

 3. SEHOS is een mooie locatie

 4. Het is allemaal te duur? punt.Zware delegatie (18 ) naar Columbia punt. Voor informatie WIJKAANPAK punt.Medellin betaald rekening reis niet punt.Rekening voor de respectievelijke organisaties waaraan de delegatieleden aan verbonden zijn punt. DUS met andere woorden de balastingbetaler (gemeenschap) BETAALD. En maar zingen onderweg En we gaan nog niet naar huis nog lange niet nog lange niet etc etc.

 5. Wedden dat het naar WTC gaat…?
  Er zitten al (te) veel Ministeries daar… en het wordt vaak gebruikt als lokatie voor trainingen en cursussen… terwijl andere locaties beter en goedkoper zijn… Hier zit zeker iets achter!!!

 6. Regeren is vooruitzien dat wordt om de haverklap door de huidige regering groepen. Wat schets mijn verbazing, Monk zegt de huur van het huidige pand op maar heeft nog geen idee waar “Kranchi” gehuisvest gaat worden. En dat beste eilandgenoten is vooruitzien á la à Monk, our hanging judge.

 7. nou gaan we dus lekker de zaken op straat regelen of heeft de familie van Dis nog en pandje vrij???

 8. Welk coalitielid, Statenlid of daaraan gerelateerde heeft nog een pand te huur?

 9. Zonde kranchi (casa blanca) is zo een mooi gebouw. Wellicht een nieuw gebouw op een centrale plaats zoals het amstel terrein oid waar alle overheid bij elkaar kan en alle te dure huurcontracten van vriendjes van de politiek kunnen worden opgezegd.
  Het is belachelijk als je ziet hoeveel de overheid huurt en wat voor bedragen er betaald worden. Zet alles bij elkaar goedkoper klant vriendelijker en overzichtelijker.

 10. Weer een totaal onnodig en schadelijk plan. Arm Otrobanda, deze regering is van plan hier een spookstad van te maken. Shonnan, ban defende Kranshi!!!

 11. Er zit meer achter dan alleen de huur van 59.000,00 pm,wat naruurlijk een idioot bedrag is,maar het is niet van een partikulier maar van monumentenzorg,en die doen weer heel veel terug met geld terbeschikking te stellen voor nieuwe projecten.ik denk eerder dat er een paar ondernemers in de buurt van het gebouw goede zaken doen en geen PS of MFK,MAN stemmen DUS,lekker naar de kloten gaan ondernemertjes dat is je straf van ons geen stem geen geld?!!!!!.