• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Er zitten nog drie bandleden van de band Prestige vast op verdenking van drugssmokkel. Dat bevestigt de Koninklijke Marechaussee. De band werd dinsdag aangehouden op Schiphol, nadat er tien kilo harddrugs werd aangetroffen in hun instrumenten. De zoon van Statenlid Amerigo Thodé zit nog vast.

6 reacties op “Drie Prestige-leden nog vast”

 1. Gewoon als je niet weet waarover het gaat mensen gewoon mond dicht houden. En kijk naar jezelf….en aub zeker geen stom opmerkingen achterlaten. Wie is nou hier niet goed bezig degene die het opkoop of degenen die het verkoop? Geen markt geen handel doe daar maar eens wat aan. 🙂 have a nice day everybody

 2. Anne Schoute en Molimoli, wordt toch eens wakker. Ga gewoon eens even kijken naar het Sunset Waters hotel of de bijgebouwen van de Stella Maris school die in no time door Curacaoenaars zijn gesloopt dit jaar. Dit volk heeft totaal geen gevoel voor normen en waarden. En dat zie je nog het beste in het verkeer, hoe later op de dag het wordt, hoe idioter er wordt gereden. En de politie doet niets maar staakt wel om 4 gulden per uur bij. En voor wat? Ze komen hun bureau of auto niet uit.

 3. molimoli, jij bent de reden waarom ik me vaak schaam om een nederlander te zijn. Dwaas!!! Daarom wordt het nooit wat met de samenleving in de wereld, dat komt door mensen zoals jij!!!

 4. Ik wil reageren op de reactie van MoliMoli.
  Ten eerste je scheert iedere Curacaoenaar over een kam.
  Het is een groep wat ze hebben opgepakt,uit die groepje is hoogstwaarschijnlijk dat een paar mensen schuldig zijn.
  Veel van de bandleden wisten van niks,weet je hoe erg het is om 3 dgn vast te moeten zitten terwijl je onschuldig bent.
  Een kleine groep verpest het vaak voor rest. Er zijn veel goede Curacaoenaren,dus voordat je met dat gelul komt van die luien uit Curacao zijn uit op snel geld maken,zou ik eerst goed nadenken voordat je zulke opmerkingen maakt.
  Er zijn ook veel nederlanders die in het buitenland zitten voor drugssmokkel,maar dat betekent niet dat alle nederlanders zo zijn. En dat zal ook nooit zo naar buiten gebracht worden in de media.

 5. Ik ben niet verbaasd. Die luien uit Curacao zijn uit op snel geld maken. Die gasten verpesten het voor ons.
  Bek vol gouden tanden, net apen.
  Ik heb geen medelijden met de band leden. Als zij niet waren gepakt, had iedereen een bonus gekregen.

 6. Het is heel triest. Slechte omgang verderf nuttigheid
  Ze geven een slecht voorbeeld