• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het project ‘Bon Gobernashon i Servisio Públiko’ (Goed bestuur en Publieke dienstverlening) wordt op 21 november gestart. Om een goede invulling te geven aan dit project zullen medewerkers van het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening bewoners vragen wat er beter kan.

De medewerkers zullen bewoners in verschillende buurten benaderen met de vraag hoe de overheid haar dienstverlening kan verbeteren. De resultaten van deze meting zullen als een indicatie gelden voor minister Carlos Monk om inzicht te krijgen hoe het ervoor staat met de dienstverlening in de gemeenschap.

Tekortkomingen

Hij zal deze informatie doorgeven aan de andere ministers, zodat zij de tekortkomingen in de dienstverlening van hun ministerie kunnen aanpakken. Monk hoopt op medewerking van alle bewoners en geeft aan dat de medewerkers zich identificeren met een overheidsbadge.

8 reacties op “Monk’s ministerie zoekt bewoners op”

 1. dienstverlening? ze kunne ons beter een dienst bewijzen……opstappen!

 2. Ik zou mijn waardevolle spullen goed opbergen als ik Monk op bezoek kreeg.

 3. 1) Je opent een web-site
  2) Op de web-site kun je je buurt selecteren en aangeven wat je denkt dat er beter kan in je buurt. Desnoods een lijst waar je uit kan kiezen.
  3) Naam, e-mail en telefoonnummer kun je achter laten

  We leven namelijk in 2011. Je kunt nooit 40.000 geziinnen bezoeken met een groepje van 5 tot 10 ambtenaren.
  Volgens mij zijn de letters ‘ey’ achter de naam van deze minister weggevallen.

 4. Ja dat zou met een beetje website wel eenvoudiger kunnen..Maar dan heb je er geen greep op.. Dus is men voorzichtig… De uitkomst is voorspelbaar Er is “room for improvement” , tja..

 5. Lijkt me gevaarlijk. Het is het beste als deze kleptocratie onmiddelijk wordt opgeheven, maar Monk knoopt het liefste iedereen op met zo’n mening.

 6. het zou interessant zijn als je ook kunt mailen (en dan niet anoniem) wat er beter kan en moet in de wijken etc. dan krijg je veel gerichtere respons en kunnen de medewerkers gewoon zelf contact opnemen met de bewoners en de issues inventariseren (en daarna actie zodat problemen ook worden opgelost…), nu levert bellen met klachten naar overheidsdiensten heel vaak gewoon niets op, “er komt iemand langs” maar je weet niet wanneer, er kan geen concrete afspraak gemaakt worden waardoor er niemand kan worden aangesproken, dat werkt natuurlijk niet…. er kan heel veel verbeterd worden als je het op de goede manier aanpakt.

 7. Goed bestuur en Publieke dienstverlening

  is je excuus aanbieden als je fout zit

 8. nou dat word dus een fiasco. de minister doet er niets mee Hij zal deze informatie doorgeven aan de andere ministers, zodat zij de tekortkomingen in de dienstverlening van hun ministerie kunnen aanpakken

  leuk populistisch beleid maar wat gaat de minister er nu aan doen
  Goed bestuur en Publieke dienstverlening ??????????