• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft dinsdagavond een 37-jarige man aangehouden in de omgeving van Kaya Dori wegens overtreding van de vuurwapenwet. De politie-eenheid kreeg de man in het oog tijdens een patrouille. Op het moment dat de man de politie zag gooide iets weg op het erf van een woning in Kaya Dori.

De politie ging er meteen op af en fouilleerde de man en speurde het erf af. De zoektocht leverde een geladen kaliber 22. met acht patronen op. Het wapen en de munitie zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

Aanrijding met opzet
Aan de Awakatiweg is gisteren in de namiddag een vrouw aangereden. Drie vrouwen liepen in de straat toen een auto hen naderde. Om nog onbekende reden stapte de bestuurder uit en ontstond er een discussie en worsteling tussen de vrouwen en bestuurder. De bestuurder stapte vervolgens weer in zijn auto en verliet de straat om daarna weer terug te keren en reed in op de vrouwen. Eén van de vrouwen is gewond geraakt aan haar voet en per ambulance vervoerd naar de polikliniek van Sehos. De identiteit van de dader is inmiddels bekend bij de politie.

Verdachte beroving aangehouden
Daar bleef het niet bij want gisteravond heeft de politie een 21-jarige man aangehouden in de omgeving van Waaigat. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een beroving op 25 oktober. De verdachte zou toen bij een bushalte een ketting van de hals van zijn slachtoffer hebben afgerukt.

1 reactie op “Man met vuurwapen gearresteerd”

  1. Man met vuurwapen… Dat is schrikken op Curacao! -:)