• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ondanks de oproep van de bewoners van Ronde Klip vorige maand, blijft de buurt geteisterd door onhygienische praktijken. De bewoners doen opnieuw een oproep, nadat naast afval en kadavers ook gestolen auto’s worden gedumpt in de wijk. Bewoners willen meer surveillance van de politie, SKS en VKC.

Bewoners trokken vorige maand al aan de bel, omdat in de wijk langs de weg veel afval en kadavers worden gedumpt. Dit zorgt voor een enorme stankoverlast voor de bewoners. Ondanks meerdere telefoontjes naar Selikor, blijft de situatie in de buurt onveranderd. Volgens beheerder Roy Rusch van het Recreatie en Kampeercentrum te Ronde Klip en Scouting Antiano wordt er huisvuil, tuinafval, bouwafval, kadavers, levende verwaarloosde dieren en dus ook gestolen auto’s gedumpt in de wijk.

5 reacties op “Ronde Klip nog steeds ‘afvalwijk’”

 1. Tja, dit zegt genoeg over de lokale bevolking. Afval storten waar het hen uitkomt en roven waar het maar kan. Ga eens kijken bij de Stella Maris school op Brakapoti waar deze lui de leslokalen naast het hoofdgebouw volledig hebben gestript van alles wat lost en vast zat.

 2. goed plan, heb zoiets ook al doorgegeven, maar ben bang dat deze overheid daar geen oren naar heeft en het niet zo belangrijk vind…….zijn niet veel stemmers in deze buurt…….diepe zucht….

 3. Plaats een lantaarn of 20 en een toezichts camera pakt je hier iemand mee 20.000 boete of taakstraf bij selikor alf jaar vuil en kadavers ophalen zonder mondkapje!

 4. Hee mijn auto!

 5. HORRORscenario!
  Leren degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn het nooit???
  De eerste stap begint bij jezelf (want “niemand” heeft deze malafide acties ooit zelf gedaan , MAAR toch ligt de troep er??) kijk eens wat vaker in de spiegel en stel jezelf de vraag of je wel CLEAN bent.