• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De meeste bandleden van de Curaçaose muziekgroep Prestige zijn op vrije voeten. Dat meldt de band zelf op haar website. De zoon van MFK-Statenlid Amerigo Thodé wordt nog vastgehouden. De band werd dinsdagochtend op Schiphol aangehouden met tien kilo harddrugs in hun bagage.

De drugs zaten verstopt in de instrumenten van de band en geplakt op de lichamen van enkele bandleden. Met de band reisde ook een vier maanden oude baby mee en famileleden.

10 reacties op “Zoon Thodé nog steeds vast”

 1. Drugsmokkelen is een prestige.
  Van je collega’s moet je het hebben.

 2. @Jeroen, ben je nu helemaal van de pot gerukt, wij hebben al genoeg van dat tuig hier rondlopen.

 3. MFK = Movemientu Forward Kokaine

  Dit incident met (de zoon van) MFK-er Thode past in het plaatje van de 43 MOT meldingen van Schotte en het zwarte geld van MFK financier Robberer Dos Santos.

  Ik sluit niet dat de huisfotograaf van de MFK en Stella van Rijn door Schotte bij een volgende ‘dienstreis’ naar Nederland gevraagd gaan worden wat bolitas te steken in een plaats waar de zon nooit schijnt.

  Daarbij gebruik makend van de idiote regel dat politici niet gecontroleerd mogen worden vawege hun diplomatieke status. Terwijl het enige diploma van Schotte zijn dansdiploma is.

 4. Hmmmm, zal Nederland ze terug sturen omdat ze hun familie de veroordeelden niet kunnen bezoeken in de gevangenis. Is wel zo humaan om hun straf uit te laten zitten gewoon op Curaçao .

 5. Dat ze maar lang mogen vastzitten en als papa op bezoek komt dan mogen ze hem ook houden samen met die andere criminelen die hier in de regering zitten!

 6. Mevrouw Schotte of mevrouw byside Schotte kan het eiland een groot plezier doen door wanneer ze zijn koffer pakt voor zijn volgende vakantie eh… dienstreis ook wat drugs tussen zijn onderbroeken stopt.

  Beter 1 Schotte in de Bijlmerbajes dan hier tussen het MFK gajes.

 7. 10 kilo? Kunnen ze beter zeggen dat ze t met 14 man deden. onder de 3 kilo krijg je toch alleen een boete en voorwaardelijke straf in Nederland?

 8. Later????
  Zo’n natuurtalentje kan je toch beter direct in het regeerdersclubje opnemen.
  Kan suikeroom Godett gelijk als mentor de fijne kneepjes van het vak doceren!

 9. Gelukkig voor hem kan hij later altijd nog de politiek in hier.

 10. 10 kilo? Dat wordt brommen.