• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De gesprekken tussen de partij Frente Obrero (FOL) en de regering verlopen voorspoedig, Dat zegt FOL-leider Anthony Godett vandaag in de Extra. Godett vertelde vorige maand aan Versgeperst.com dat de onderhandelingen over zijn toetreding tot het kabinet Schotte in volle gang waren.

Na de bekendmaking van Godett is er nog niet veel veranderd in het huidige kabinet. De regering heeft tot nu toe nog niets naar buiten gebracht over de eventuele plannen om Godett op te nemen als minister. Als dat wel zou gebeuren, moet één van de huidige ministers plaatsmaken.

12 reacties op “Godett: ‘gesprekken verlopen voorspoedig’”

 1. @Bryan: WAKE UP
  Vraag eens aan je regeerders waar zij onze (en jouw!) belastingcentjes aan besteden en vraag dan specifiek naar de budgetten besteed aan overheidsreisjes en vraag dan gelijk ook naar verslagen en resultaten van deze reisjes!!!!!!
  Alleen met deze antwooren zal je al inzien dat het hopelijk binnen een paar maanden GAME OVER is!

 2. de man is schaamteloos…..
  wil ook mee profiteren van al het gegraai wat nu gebeurt.
  @ bryan, dus jij wilt zonder verkeizingen met deze regering door gaan?
  waar is je verstand gebleven?
  dan hebben we een dictatuur…

 3. Godet bo ta bon bini pa drenta den e gobiernu dii korsou ???
  Nlders weet je wat dit betekent als godet in het regering komt ???
  Nou het betekent dat er een groote meerderheid volksvertegnwoordiging in het regering deelnemen. En dat par en pnp nooit na volgende verkiezing een meerderheid kan krijgen om in de regering te komen. Dat betekent dat man ps mfk fol voor de komende tien jaar of 2o jaaar gaat regeren op een beter korsou . En ik neem aan wiels is nog bezig om nieuw
  Structuur te vormen om het land curacao te regeren en als dat structuur ingaat wordt zonder opnieuw te stemmen deze nationale beste regering weer gekozen zonder te stemmen hoop ik

 4. Het is natuurlijk wel even lastig, maar aan de andere kant… Bij de volgende verkiezingen hebben nog meer partijen boter op hun hoofd. Dat zou het toch voor meer redelijke partijen aantrekkelijk moeten maken? Kijk eens wat er in NL gebeurt nu het CDA meedoet met PVV.. Ze zijn bijna weggevaagd… Laten we een beetje vertrouwen houden in de kiezers..

 5. als je dingen wilt veranderen dan ga je niet aan de zij kant staan maar infilteer je van binnen uit, De kans dat de regering met Godett zich eerder opblaast is groter dan als hij blijft toe kijken. Trouwens waar is onze grote roerganger die heeft gezegd dat de voorgaande regeringen allemaal corrupt waren. Hebben we niet een Kabinett Godett gehad?

 6. Ha ha ha ha hi hi

 7. Dit kan je geen schaamte meer noemen!!!
  Dit is het toonbeeld van DOM, DOM, bijna tegen het achterlijke aan!!!,
  Oh ja,er was toch….. nog zo,n cultuur die het predicaat ,,achterlijk,, kreeg toegemeten??
  Is deze man al weer op vrije voeten dan!!
  Zeker iets gemist!!
  Alhoewel, boeven houden elkaar in het algemeen graag het hand boven het hoofd,zeker op Curacao.

 8. OOOOOOOOH, hoe lang gaat dit gemodder nog duren??

 9. Deze lui kennen echt geen schaamte. Maar ja met een nieuwe boef in de regering komt het percentage criminelen op 50%. Dat kan nog hoger.

  Godett is wel een ervaringsdeskundige. Hij weet hoe Bon Futuro er van binnen uitziet. En dat was niet voor zweetvoeten, maar voor corruptie!!!!
  Kan hij de overige ministers vast voorlichten ha ha ha.

 10. Mensen mensen, heb enige compassie met deze “zichzelf vernietigende clown” Als er nog een klein beetje verstand bij de huidige coalitie aanwezig is houden ze deze paljasso aan het lijntje tot de volgende verkiezingen, als hij zijn meerwaarde voor Wiels moet bevestigen en daar hij dan zo plat op z’n bek gaat dat Wiels hem schaamteloos uitlacht en de deur wijst staat bij voorbaat vast.

 11. Die lui kennen echt geen schaamte.

 12. Jaja, Anthony waait mee met alle winden!
  Als er maar zakken kunnen worden gevuld en met die ervaring zit het wel snor bij Godett!
  Maar wat te doen als de huidige regering nu snel “valt” (zoals wel kan worden aangenomen met alle corruptie en schandalen!).
  Zal ie zich wel weer als “hoertje” aanmelden bij volgende coalitie.