• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De leden van de band Prestige werden gisteren op Schiphol gearresteerd voor drugssmokkel. Zoon van MFK-Statenlid Amerigo Thodé was één van de bandleden. Paradise FM belde met het Statenlid over de situatie en zijn zoon.

21 reacties op “Amerigo Thodé is triest en gebroken”

 1. Ouders kunnen het niet altidj helpen wat hun kinderen doen. het lijkt mij ook vreselijk voor Amerigo. Dt hij bij MFK zit en zich ook met boeven inlaat of het zelf misschien is, doet daar niets aan af. iemadn schreef hier dat AT dan maar de huur van zijn zoon had moeten betalen. Dan was dit echt nog wel gebeurd hoor. zoonlief had dat dan voor extraatjes gebruikt. Enhet geld dat hij uitspaarde op huur was in zijn neus verdwenen.
  Je moet als ouder juist je addict kinderen geen geld geven. De enige manier dat ze misschien afkicken is als ze totaal aan de grond geraken. En op het moment dat ze dan zelf eruit gaan klimmen DAN moet je als ouder helpen.

 2. ooooooooh Josh …..PLEASE man,wordt even moe van jezelf..!!!!!!!!!!!!!

 3. Curacao is lid geworden van Interpol…De naam Thode zal in allerlei schrijfwijzen in de internationale lijsten van drugsmokkelaars komen. Trips naar de USA? Vergeet het maar. Elders? Geen 100% controle maar 1000% controle, tot je kunt aantonen dat je niet de drugsfiguur zelf bent. Jongeren beseffen niet wat de impact van een enkele veroordeling is op je vrijheid in je verdere leven, zeker nu internationaal steeds meer gegevens moeten worden uitgewisseld. Op die manier zijn ze niet alleen veroordeeld voor drugs, maar worden ze ook veroordeeld tot Curacao, en wat gaan ze hier doen als ze nergens heen kunnen? Werken bij het Dok? In de politiek?

 4. Kom op brudernan

  http://www.petitions24.com/signatures/we_zijn_de_regering_en_criminaliteit_zat_op_curacao/start/100

 5. Hoe zou het gaan met zoonlief?

 6. ja overalt hebben ze nodig die witte poeder het brengt geld in de kassa maar de makambas doe het stikem naar andere landen .

 7. als ouders kun je niks doen je voed je kinderen maar wat jammer dat ze andere weg kiezen.

 8. Amerigo Thodé huit krokodillentranen. Dit was niet gebeurd als hij zoontjelief wat meer plakka had gestuurd. Had hij gewoon zijn huurschuld kunnen betalen.

  Maar ja, Amerigo heeft ook nooit genoeg. Daarom heeft hij zich bij de MFK aangesloten, kijken of er voor hem ook nog wat aan de strijkstok blijft hangen.

 9. Las net een artikel dat er in Luik (België) een stille tocht werd gehouden door een groep zwarte Belgen voor een van hun brothers, die bij een overval op een juwelier, door deze werd doodgeschoten, de tweede overvaller kwam er als aangeschoten wild vanaf.
  Zou onze Amerigo ook niet een stille tocht kunnen organiseren, die tocht zou dan een rondje Schiphol kunnen zijn.

 10. Amerigo Thode huilt krokodillentranen, want wat voor een voorbeeld heeft hij gegeven door zich bij de boevenbende MFK aan te sluiten?
  Ik ben er voorstander van om wanneer kinderen de criminaliteit ingaan de ouders ook te straffen, daar die vaak volledig tekort hebben geschoten in de opvoeding. Als ze zich daar uberhaupt mee hebben bezig gehouden, want Curacaose vaders zijn vaak al vertrokken voordat hun kind is geboren.

 11. Er zitten nog vier van de 14 vast, waaronder Thodé jr.(leader of the pack ?) en ja die 10 hebben gezongen als kanariepietjes.

 12. De appel valt nooit ver van de boom!!!!
  Politici geven toch ook het voorbeeld, NOU dan zie je hier het resultaat bij de kids! Dus niet zielig lopen doen maar kijk eens in eigen (regering)snest en los daar de SHIT op, dan geef je goede voorbeeld! Maar ja die BALLEN hebben de heren Yu politici niet.

 13. @ Jan, voor wie is die drugs bestemd?

 14. Wat een domme reactie van Thode. Hij zegt zijn zoon altijd het goede voorbeeld te hebben gegeven, maar wat voor een voorbeeld ben je als je je met MFK associeert waar criminineel gedrag een voorwaarde lijkt tot toelating?

  Ik denk dat Amerigo Thode dus wel degelijk veel te verwijten valt. Is het niet zo vader zo zoon of is het zo zoon zo vader?

 15. Beste Ameriko Thode. Het enigste wat jij kan doen als vader zijnde is kontakt opnemen met de reclassering Curacao en hun zullen je voorzien worden van informatie wat jij kan doen in dit soort situaties. Hun nemen dan kontakt op met de Reclassering Nederland en kunnen jou dan precies vertellen waar je zoon is ondergebracht, wie zijn advocaat is en of hij schuld heeft bekend. Voor de rest kan jij als vader zijnde niks meer doen ‘nada”. Gewoon afwachten totdat zijn reclasseringsambtenaar uit Nederland kontakt opneemt. Als vader zijnde wens ik je sterkte maar het is weer een ander les voor je zoon. Ze moeten hun kop tegen de muur slang totdat ze het zelf leren.

 16. En maar commentaar leveren op de 100% controle,s op schiphol van mensen die reizen van de Antillen en Suriname naar Nederland!!!
  Helaas nog steeds broodnodig.

 17. En als hij het wel gedaan heeft een beetje witte poeder mee genomen heeft wat dan? is dat nog steeds opvoeding of eigen keuze voor een beter leven. Moeilijk denk ik of een verhit discussie punt.

  Of Mr de vertegenwoordiger in nederland bellen van curacao en een vrienden dienst vragen of als ouder zeggen “succes we steunen je dit is wat je wou” jouw keuze.

  Tja ook dit alles is weer moeilijk te zeggen ene kant echt lullig voor de ouders met alle respect voor hun goede opvoeding maar helaas ouders weten ook niet alles wat hun kinderen doen.

  Wat de uitkomst mag zijn of is sterkte.

 18. Als ouders kan je niets meer doen dan je best in je opvoeding. De rest is het aan je kinderen wat ze met hun leven doen. Zelf hebben we veel dit meegemaakt met de opgevangen kinderen. Het enige kan ik heer Thode en zijn gezin veel sterkte wensen en hopelijk laat u dit niet te veel uw leven beinvloeden.

 19. Een geluk bij een ongeluk, dat ze op Schiphol gesnapt zijn en niet in Sto.Domingo. Verder is dit natuurlijk de stomste manier om drugs te smokkelen. Het is al zoveel keer geprobeerd dat de douane op Schiphol fluitend, met de ogen dicht op de muziekinstrumenten afliep. Yes, that stupid can we get, of waren zij het al ?

 20. Ik sluit mij aan bij Obi … ‘goed gesproken’!! Sterkte!

 21. Goed gesproken!