• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft zaterdag vanaf 11.00 uur bij 33 gelegenheden assistentie moeten verlenen door overlast die werd veroorzaakt door de zware regenval. In 22 van de gevallen ging het om woningen die waren ondergelopen waarbij één persoon moest worden geëvacueerd.

Op de Snipweg is een boom omgevallen waarbij een electriciteitskabel is beschadigd. Nabij Van Engelen is het dak van een woning gedeeltelijk weggewaaid en vijf auto’s zijn ter hoogte van de Triniteit College en Zuikertuintje in de modder blijven steken of hadden motorproblemen.

Overlast
In verband met waterlast ten gevolge van de zware regenbuien moest de politie verscheidene wegen afsluiten. Een deel van Sta. Rosa zat zonder stroom doordat de bliksem was ingeslagen in een transformaterhuisje aan de Sta. Rosaweg.

2 reacties op “Overlast door zware regenval”

 1. ahhhh lekker…een jaar na tomas en niks is veranderd….zolang cooper maar zijn baksteentjes kan blijven verkopen en fincas in venezuela kopen is er niks aan de hand

 2. Bij elk buitje van meer dan drie druppels awa is Salina / Mahaai ontregeld. Beloftes na problemen met “Tomas” lopen al ruim een jaar en voor structurele verbetering (wat heeft 4 miljoen besteed aan buizen onder Cas Coraweg en omgeving voor nut gehad ????? flop onder leiding van A. Godett).
  Maar ook Cooper negeert problemen (gaat liever naar Cubaanse feestjes de big guy uithangen!)
  @ Cooper:Los probleem van wateroverlast en slechte wegen nu eens structureel op!!!!!!!!!!