• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO  – Het slechte weer dat momenteel over het eiland trekt, zorgt ervoor dat de Amstel Curaçao Race moet worden  uitgesteld tot 13.00 uur. Iedereen wordt verzocht zich om 12.30 uur weer te verzamelen voor het Lions Dive & Beach Resort voor de nieuwe start.

De rest van het weekend is er door een storing in de hogere luchtlagen ook nog kans op buien. Door de storing zullen vooral vandaag enkele wolkenvelden met buienactiviteit over het eiland trekken. De buien kunnen plaatselijk zwaar zijn waardoor er op sommige plaatsen enige wateroverlast kunnen voorkomen. De zee is rustig met golven tot één meter.

8 reacties op “Amstel Curaçao Race uitgesteld”

 1. Met Myriam eens.Sport verbroederd

 2. Hans heeft hier al 2 verschillende namen gebruikt, gezien taalgebruik…..

  Te triest gewoon!

 3. Komen we hier nou om te fietsen of om te zuipen,of is het alleen zakken vullenrij net zoals onze rergering doet op dit moment,alleen de wielrennertjes hebben maat een week de kans en deze regering ???????????

 4. Myriam Haring heeft zeker geen bobbel in de broek zitten,je kan altijd nog bij de Mossel terecht ik hou mijn schelp wel ff open.

 5. Het is makkelijk, en eigenlijk een beetje onnozel om uitspraken te doen over iets waar je zelf wellicht nog nooit aanwezig bent geweest. Het evenement is bedoeld om de jongens, die het hele jaar hard gewerkt hebben, een ontspannen afsluiting van het seizoen te geven. Dat hier een drankje wordt genuttigd, en wellicht ook meerdere, mag het?! Dronken op de fiets is weer een andere zaak. En is het niet zo, dat niet alleen deze sport maar ook iedere andere, niet kan bestaan zonder de benodigde sponsoring en alles wat hier mee te maken heeft. Echter, dit evenement wordt voornamelijk bezocht door wielerliefhebbers, die het ervoor over hebben 9 uren in een vliegtuig te vertoeven om een weekje tussen hun idolen door te brengen. Gegroet mijnheer Versluis.

 6. Toevallig, vorig jaar is de Curaçao Race ook al uitgesteld. Toen werd de race een dag later bij Boca Gentil gehouden. Is dat wellicht niet de oplossing?

 7. Vorigjaar kon de race op zaterdag niet plaatsvinden! Veel regen en zondag is er korte route gereden. Kan wel geloven dat sommige wielrenners zaterdag lekker gedronken hebben. Roddels moet je ook weer niet te serieus nemen.

 8. Wat een fake evenement, dat wordt opgeklopt voor de notabelen van de sponsors die zich graag laten fotograferen met wielrenners waar ze nog nooit van gehoord hebben.
  Hoorde van iemand die betrokken is bij de race dat er vorig jaar zelfs renners dronken op de fiets zijn gestapt.
  En het volk maar juichen langs de route.