• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - PolitiewagensCURAÇAO – Het politiekorps Curaçao spreekt via een persbericht haar waardering uit voor het begrip, de medewerking en het gedrag van de gemeenschap tijdens het bezoek van het Koninklijk Huis. Iedereen heeft begrip getoond en zich beschaafd gedragen.

Er waren verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen waren genomen die voor de nodige hinder zochten, maar het volk heeft hier begrip voor getoond en zich beschaafd gedragen. Ook bedankt het korps de Centrale Politie Dienst, Veiligheids- en controledienst en het Vrijwilligers Korps Curaçao die hebben geholpen hebben om de publieke orde en veiligheid te bewaren

10 reacties op “Politie bedankt volk”

 1. @ Hans…
  Nou Hans, we zijn hier heel blij dat JIJ wel heeeel betrokken bent bij de samenleving, en dat JIJ hier op Curacao alles gaat veranderen wat in jouw ogen slecht is en niet deugd, en dat het dan echt een paradijs op aarde wordt en dat we hier nog allemaal lang en gelukkig leven…..Ik zal op je stemmen de volgende verkiezingen…….

 2. @Hans…Voel je je nu opgeliucht? Moest je het even kwijt?. Vergeet niet, wij hebben tenslotte niet gevraagd om te zijn waar we nu zijn. Berenvel beviel prima in de jungle!!

 3. Philippe Maaskant, ik raad u aan eens snel een bezoek aan de opticien gaat brengen.

  Met uw huidige bril sluit ik niet uit dat u dadelijk Gerrit Schotte nog integer gaat vinden.

 4. Door de jaren heen heb ik de politie en het toezicht op Curacao beter zien worden. Pabien!

 5. Redriser, het getuigt van weinig betrokkenheid bij de samenleving als je alles wat er fout is maar moet accepteren onder het motto van ‘dit is nu eenmaal Curacao’.

  Als we allemaal altijd zo gedacht hadden liep jij nu nog rond in berenvellen ergens in de jungle.

  Je moet je schamen voor je gebrek aan betrokkenheid bij de samenleving.

 6. @ Hans….Dit is Curaçao….en als het je niet bevalt ga dan lekker in het land wonen waarvan jij denkt dat het wel allemaal goed is!

 7. Misschien is het wel een goed idee om onze Polisnan Yu di Korsou 1 maand naar Nederland te sturen om van de Nederlandse Politie te leren, een soort Verkorte opleiding naast wat ze op Curacao krijgen om Politie te worden.

  En kan de Politie van Nederland ook wat van onze Polities leren om meer te durven.
  (Was op de radio in Nederland dat ze niet genoeg durven)

  Dit allemaal GOED bedoeld, ik probeer niemand te kleineren maar juist te laten begrijpen dat we van mekaar kunnen leren voor een betere toekomst !!!

 8. Gelukkig gedraagt “het volk” zich beter dan de plaatselijke politici.

  Kunnen die gasten in Forti en in de Staten een voorbeeld aan nemen.!!!!
  Die weten nog niet eens hoe het hoort!!!!

 9. Daar hebben we Haannssiiee weer negatief zoals altijd! Het is vrijdag vandaag Hans. Lekker happy hour, lekkere mammies, mooi zonsondergang, lekkere passaat weer door je haar als je langs de kades wandelt luisterend naar live bachata of soul muziek. Wat een eiland!

  Wees eens niet zo negatief en geniet van het leven! Haannssiieeee si Hannssiiee no. :p

 10. En het volk bedankt de politie voor het bijzonder slappe handhavingsbeleid voor wat betreft het verkeersreglement. Waardoor de teller van het aantal verkeersdoden inmiddels op 20 staat. Dronken rijden, te hard rijden, door rood rijden – het politiekorps vind het allemaal prima en houdt zich afzijdig.
  Maar komen er enkele Oranjes die zich keurig aan de verkeersregels houden dan zijn de agenten niet aan te slepen.
  Wat een eiland.