• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het private bedrijf Germaine Hart van Hart & Private Productions had deze week de eer het bezoek van koningin te filmen en uitzenden via CBA. PAR-Statenlid Dennis Jackson vraagt zich af waarom TeleCuraçao deze rechten niet had en heeft zijn vraag neergelegd bij premier Gerrit Schotte.
De culturele afsluiting van het bezoek op het Brionplein werd wel live uitgezonden op TeleCuraçao, omdat de televisiezender toen gebruik mocht maken van het signaal van Germaine Hart van Hart & Private Productions. “Moest TeleCuraçao betalen voor het gebruiken van dit signaal?”, vraagt Jackson zich af.

Veiling
Het PAR-Statenlid wil weten waarom TeleCuraçao geen uitzendrechten had voor het bezoek en of er een openbare veiling is geweest. “Welke bedrijven hebben dan meegedaan aan de veiling van de rechten?” Jackson heeft de vragen schriftelijk bij de premier neergelegd.

10 reacties op “PAR wil uitleg televisierechten”

 1. Boze tongen beweren dat de eigenaren van CBA o.a. Carol Caprillrs en Ramon Chong zijn. Gerrit Schotte zou ook een van de aandeelhouders zijn maar zijn naam komt nergens officieel voor.
  Zou dat iets te maken hebben met de exclusieve rechten die CBA heeft gekregen voor het verslaan van het bezoek van de koningin?

 2. Wat mij opviel, is dat Oscar van Dam “CBA” de laatste dagen zo pro COALITIE preekt.

 3. Dat hebben de Hoffotografen geregeld. in ruil voor de aanleg van een nieuw tuintje??

 4. Hahaahhaha ik snap echt niet wat de bedoeling is van jullie, maar het is wel duidelijk jullie hebben het over smeergeld maar jullie hebben geen bewijs en ook geen informatie hiervan. Maar toch hebben julie mond vol opmerkingen. En wat betreft rosemuller hij is zelf onbetrouwbaarpersoon en beschuldig van corruptie dus mijn mening zijn jullie gewoon een stelletjes apen.

 5. wat Kan, Kan, kan onze Regering ook.

 6. Heeft niemand hier ooit gehoord van “vrije nieuwsgaring” . Wie heeft in godsnaam de rechten van dingen die op straat gebeuren. Wie moet voor wat betalen ? Het is de plicht als publieke zender Telecuracao te zorgen dat dergelijke evenementen voor iedereen zijn te bekijken.
  Kennelijk is de invloed van de politiek op de media in een heel ander universum terecht gekomen op dit eiland.

 7. ik ben benieuwd of er antwoord gaat komen op deze vraag van de PAR…
  er is weer smeergeld betaald aan diverse corrupte politici, lijkt me duidelijk…

 8. Het zal aan mij liggen (ik kijk niet zoveel t.v.) maar wat is CBA? Heb ik dat ook op m’n t.v.?

 9. Het is gewoon gegund aan het bedrijf wat het meeste smeergeld heeft betaald.
  Curacao staat bol van de maffiapraktijken en geloof mij….Paul Rosenmoller heeft het echt scherp gezien!!!!!

 10. Mafiaaaaa