• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Tijdens de algemene vergadering van Interpol in Viëtnam is Curaçao toegelaten als lid van de organisatie. Voor Curaçao was minister Carlos Monk (Bestuur, Planning en Dienstverlening) aanwezig als vervanger van minister Elmer Wilsoe (Justitie). De vergadering van Interpol duurt tot morgen.

De opening van de vergadering werd verricht door de vicepremier van Viëtnam, Nguyen Xuan Phuc. De vicepremier gaf aan  dat zijn regering speciaal belang hecht aan het werk van Interpol, omdat Viëtnam direct getroffen wordt door misdaden die afkomstig zijn uit omringende landen.

Middelen
In totaal doen 142 landen mee aan de vergadering. Er worden verschillende onderwerpen behandeld zoals gebruik van middelen van Interpol voor bestrijding van misdaad, inclusief seksuele exploitatie van kinderen, piraterij, wapenhandel en onderzoek naar voortvluchtigen. Norbert Minguel van Interpol Curaçao is mee met minister Monk naar Viëtnam.

 

10 reacties op “Curaçao lid van Interpol”

 1. Ik hoop dat monk zijn adres heeft achtergelaten. Kan interpol gelijk laten zien dat ze van aanpakken weten. Kunnen we van calimero en consorten niet zeggen…

 2. @Erik de Hop: het is beter je bij het nieuws te houden dan te zeiken over een verkeerd gespeld woord. Gutgut, wat zijn we intelligent….
  Oh en misschien kan Monk zich inzetten voor: bestrijding van misdaad, inclusief seksuele exploitatie van kinderen, piraterij, wapenhandel en onderzoek naar voortvluchtigen? Hahahahaaa! Hij weet toevallig wel waar hij woont????

 3. ja, walchelijk dat zo een Monk(ey) lekker naar Vietnam kan op kosten van de gemeenschap.
  gaat ons wwer een aardige duit kosten voor deze onzin…
  Hij kan nu natuurlijk geen excuus maken over zijn doods bedreigingen naar de zo genaamde 40 verraders.
  dus de actie groep zal toch aangifte moeten doen naar deze griezel.

 4. Had natuurlijk onmiddellijk een aantal ministers in de aanbieding als uiting van een goede zelfreflextie !!!!!!
  Wat een hypocriet, bah ,bah

 5. Weeeerrrrrr een 1e klas trip, luxe hotels, geweldig eten en noem het maar op. En ik maar ploeteren voor die paar centen die ik verdien.

 6. Viëtnam ….. Het is och echt Vietnam

 7. Als Monk(ey) die recent nog de intelligentsia van het eiland met de dood bedreigd heeft. naar een conferentie van de interpol gestuurd wordt is echt alles mogelijk.
  Zoals Godett sturen naar een congres tegen de corruptie, Constantia sturen naar een conferentie tegen diploma vervalsing en Schotte naar een conferentie tegen witwassen.

 8. Weten wie er gezocht wordt, zonder tussenkomst van Nederland, is wel zo handig.

 9. Monk????, ze laten echt iedereen toe bij die interpol….
  Monk die verraders de doodstraf wil geven? en in een partij zit waarvan de leider Wiels, de makamba”s in bodybags terug zal sturen?
  Interpol is ook niet meer wat het geweest is…
  ik dacht dat ze daar aan misdaad bestrijding deden, nu kunnen de misdadigers dus ook al lid worden…
  Rare wereld waarin we leven..

 10. Nou snap ik waarom Monk mee is gegaan. Hij is natuurlijk een expert op het stuk van “misdaad, inclusief seksuele exploitatie van kinderen, piraterij, wapenhandel en onderzoek naar voortvluchtigen”