• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Het levensloze lichaam van een man werd gisteren aangetroffen bij Caracasbaai. De melding kwam rond 17.00 uur binnen bij de politie waarna werd geconstateerd dat de man overleden was. Volgens de politie gaat het om een zelfmoordactie. Over de identiteit en wijze waarop de man is gestorven willen zij niks kwijt.

9 reacties op “Levensloos lichaam bij Caracasbaai”

 1. er staat ook nergens dat hij vermoord is….. er was tv krant en radio aanwezig toen ze hem vonden en hij had zelf een brief naar de krant gestuurd….denk dat hij zelf meer aandacht voor dit had gewild

 2. Is hij niet vermoord? hij was bezig met veel zaken..

 3. was mij ook al opgevallen, dit is niet de knal, die ik dacht dat het zou veroorzaken

 4. Ik snap niet dat er zo weinig reacties over dit bericht zijn !!!

  Ton Willems

 5. Ik verbaas me over het geringe aantal reacties !!!!!!!!!!

  A.J.Wilems Weesp Nederland(dus)

 6. Ik hoorde net op de radio dat het om Hans Willems gaat, die zichzelf heeft laten beedigen als misdaadverslaggever en vooral bekend is van zijn strijd tegen de hockey, tennis en golf typetjes van het Lagunisol resort (google: Hans Willems + Lagunisol). Hij had doorvoor een website in het leven geroepen (inmiddels uit de lucht meen ik) en schreef regelmatig naar Amigoe maar ook naar rechters en zelfs de koningin.
  Ik heb zijn strijd nooit begrepen, maar ik kan me zijn afkeer van die hockey, tennis en golf typetjes achter de muren van een resort wel voorstellen.
  Rust zacht Hans, al had ik verwacht dat je iets spectaculairder gegaan zou zijn wat beter bij je gepast zou hebben.

 7. ik kende deze persoon, en NEE het had niets met de koningin te maken. is er iemand die iets meer weet b.v. fotos want ik woon helemaal in nederland en zo blijft het onwerkelijk

 8. en weg is je trots dan !

 9. Met deze regering zou het best kunnen dat mensen dit voorbeeld gaan volgen.

  Als je de koningin de hand ziet schudden met de criminelen in de regering is toch eigenlijk het laatste restje normen en waarden in het koninkrijk verloren.