• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er wordt hard gewerkt aan de parkeerplaats van Hato. Drie parkeerdelen moeten het uiteindelijk makkelijker maken je auto kwijt te kunnen op het vliegveld en ook het betalen van je tickets moet sneller worden. Curaçao Airport Partners (CAP) verwacht het project eind dit jaar te hebben afgerond.

Behalve uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen, zullen er drie parkeerdelen komen: de commercial lane (taxi’s, bussen en afleveringen), de drop-off lane en een normaal parkeergedeelte. De drop—off lane moet ervoor zorgen dat ophalers en wegbrengers sneller kunnen doorstromer doordat zij gratis mensen kunnen afzetten of ophalen. Voor een bezoekje tot twintig minuten hoef je via de drop-off lane niet meer te betalen. Voor het normale parkeergedeelte worden er drie parkeermachines geplaatst. Bezoekers krijgen bij de ingang een ticket waarvoor ze bij vertrek moeten betalen bij èèn van de parkeermachines.

Excuses
Momenteel zijn de werkzaamheden voor de drop-off lane in volle gang en ook de betaalautomaten voor de parkeertickets worden gebouwd. CAP biedt via een persbericht verontschuldigingen aan voor eventueel hinder door de werkzaamheden.”CAP doet haar uiterste best het effect van de werkzaamheden te minimaliseren en hoopt op begrip van het publiek om de parkeerervaring van bezoekers te verbeteren.”

3 reacties op “Werkzaamheden Hato in volle gang”

  1. Volgens mij was dit een van de onderdelen die binnen 90 dagen geregeld moest worden. Nu doet CAP of het uit zichzelf dit gedaan heeft. Helaas niet waar.

  2. Goed plan. Laten we hopen dat de parkeertarieven niet omhoog gaan. Omslagpunt voor met taxi of eigen auto naar de airport gaan ligt nu bij zo’n 4 dagen afwezigheid (kosten taxi heen en terug 2 x 40 gulden = kosten parkeren 4 dagen 4 x 20 gulden).
    Gezien de taxis op Curacao (vol vuil, vaak geen airco, taxichauffeurs zonder fatsoen die alleen maar papiamentu spreken) ligt mijn omslagpunt op 8 dagen afwezigheid.

  3. Top!