• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte maakt werk van Plan Nashonal pa Desaroyá Bario. In de buurten Barber en Willibrordus gaf de premier toelichting over het doel van de tweede serie gesprekken in de buurten. De bewoners waren erg te spreken over de aanwezigheid van de premier.

Het plan Nashonal pa Desaroyá Bariois in het leven geroepen om buurten verder te ontwikkelen en verbeteren. Door gesprekken in de wijken, komt naar voren waar bij de buurtbewoners behoefte aan is. Zo hebben sommige buurten een buurtcentrum nodig en andere een sportveld voor jongeren.

Tweede serie
De verslagen van de eerste serie gesprekken in juni 2011 zijn inmiddels omgezet in een actieplan. Ook zijn alle data gedigitaliseerd waardoor het team van Plan Nashonal makkelijk gegevens met elkaar kan uitwisselen. Het doel van de tweede serie bezoeken aan de buurten is vast te stellen of de resultaten en acties overeenkomen met wat is afgesproken. Bovendien kunnen buurtbewoners aangeven wat zij de belangrijkste acties vinden.

Uitvoering
De komende weken zal het kantoor van Plan Nashonal pa Desaroyá Bario, het totale kostenplaatje opleveren aan de regering. In januari 2012 wordt begonnen met de uitvoering van de projecten.Premier Schotte gaf aan de bewoners van beide buurten aan dat sommige problemen die zich voortdoen in buurten meteen opgelost kunnen worden en dat er niet gewacht hoeft te worden tot de inventarisatierapporten in lijn zijn met de landsbegroting. Hiervoor kunnen bewoners contact opnemen met het kantoor van Plan Nashonal pa Desaroyá Bario.

 

 

12 reacties op “Schotte vergadert met wijkbewoners”

 1. Bomboklad, dit inderdaad een goede actie van Schotte, maar dat neemt niet weg dat hij corrupt is (miljoenen aangenomen van collega crimineel Dos Santos), een fraudeur is (examenfraude, creditcardfraude en verzekeringsfraude) en een bedrieger is (naast zijn vrouw heeft hij nog een officiele byside en duwt daarnaast zijn kwast in iedere verfpot die hij maar kan vinden).
  Terecht worden er op dit forum insinuaties gemaakt over de domheid van het volk dat op hem en mede MFK bedriegers (Constantia: meineed, vervalsen HBO diploma, nepotisme met het gunnen van baantjes aan al haar familieleden). Dit zijn geen leuke insinuaties, maar ze zijn wel logisch.
  En ja, dit gebeurt in Nederland ook, zoals met de professor die deze week betrapt is op het vervalsen van tientallen onderzoeken. Het verschil is dat deze man in Nederland meteen ontslagen wordt en vervolgd. Op Curacao regeert Anthony Godett (jaar in Bon Futuro voor corruptie) gewoon door.

 2. dacht het niet guus ga jij maar lekker uus want je koeien staan te springen ! doet de mp zijn werk eindelijk weer eens goed, wordt er weer negatief geouwehoerdt. hallo !!

 3. Bomboklad, genoeg gespeeld, terug in je hok in Parke Tropical!

 4. always look on the amstelbright side of live my friend luuk

 5. Bomboklad, aan uw reacties te lezen schat ik dat uw opleidingen grote overeenkomsten vertonen met die van onze minister president en onze minister van gezondheid. En bij de laatste bedoel ik haar echte diploma, niet dat diploma dat ze vervalst heeft.

 6. beste maurice je kan niet over mij oordelen want je kent me totaal niet !

 7. @Bomboklad, er zijn van die mensen zoals jij die zo bobo zijn dat zij er iedere keer weer aan herinnerd moeten worden.

 8. @maurice,

  Nieuwe naam erbij?

 9. Als de koningin langs gaat komen worden de heren actief???? Wat een loser!!!

 10. Op zich wel netjes dat hij erbij was.
  Maar ik verdenk hem toch van zieltjes te winnen en dat er uiteindelijk toch niets gebeurt.
  Het motto van deze en ook van de vorige regeringen|: het volk dom houden.
  Papiaments talige mensen zullen nooit weten wat er in de wereld leeft, ze kunnen namelijk geen fatsoenlijke kranten lezen, geen internet gebruiken, geen boeken lezen enzo….
  dus stemvolk voor hun maffia regeringen……
  Hierdoor zal het eiland uiteindelijk onafhankelijkk worden.
  De rijken mensen worden dan rijker en de armen mensen worden dan nog armer.
  Geef het volk brood en spelen en verdeel en heers…..
  Hopelijk zijn er op curacao toch nog genoeg verstandige mensen die dit door hebben en dit proces kunnen stoppen.
  Alleen met scholing en talenkennis kan het volk verder komen, niet met leugens en bedrog.
  BASTA…………..

 11. jaja maurice dat weet nu iedereen wel, schrijf is iets nieuws op man !

 12. Wat heeft deze vreemdgaande tuinkabouter met op zijn CV alleen lagere school de wijken te brengen?
  Het zou beter zijn als Schotte de wijk nam naar een van de andere bananenrepublieken die hij het afgelopen jaar bezocht heeft.
  Samen met troetelpoedel Stella van Rijn en zijn huisfotograaf.
  Wat een eng mannetje.