• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Air Berlin zal het komende winterseizoen Curaçao opnemen in het vluchtplan. Vanaf 15 november zal de tweede grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland wekelijks vluchten uitvoeren naar Düsseldorf. De vluchten worden uitgevoerd met een toestel van het type Airbus A330-200.

Vluchten vanaf Curaçao vertrekken op dinsdagen om 22.05 uur, met een aankomsttijd van 12.35 uur de volgende middag. De configuratie van de jonge Airbus bestaat uit 279 stoelen in Economy Class en 24 stoelen in Business Class. Het vliegtuig uit Düsseldorf zal iedere dinsdag om 19.05 uur op Curaçao aankomen.

15 reacties op “Air Berlin start 15 november met vluchten”

 1. Het gaat eindelijk gebeuren. De eerste vlucht vanuit Duitsland is vanaf de 15de een feit. Ik hoop van harte dat de campagne in D goed is geweest en dat er een volle vlucht naar Curacao komt.

  Deze eerste vlucht wordt met veel tamtam binnen gehaald. Brandweer met hoge spuitbogen. Een folkloregroep met mooie dans, Voor iedereen een speciaal bezoekje bij Charles Cooper waar ze hartelijk welkom worden geheten op het eiland. Ze krijgen een leuke rondrit over het eiland met duitssprekende reisleidster.
  Kortom, de meereizende televisieteam legt alles vast.

  Na een week van veel zon, strand en happy hour gaan onze neiuwe gasten met een tevreden gevoel en mooi gebronst terug naar huis.

  En zo zal het gaan.

 2. Sander, er is geen eiland in de Carribean waar het onderwijs beter of meer toegankelijk is dan op Curacao. Het ligt deels aan een gebrek aan intelligentie maar vooral aan een gebrek aan mentaliteit bij de studenten dat hun resultaten zo bedroevend zijn.
  Ik heb diverse vrienden in het onderwijs, en allemaal zeggen ze dat het niveau van de studenten erbarmelijk is. Ze verwachten allemaal een diploma met een minimum van inspanningen, en helaas gaan veel onderwijsinstellingen daarin mee en verstrekken diplomas aan studenten die totaal niet capabel zijn.
  Om deze reden heeft de UNA in Nederland dan inmiddels ook de status van een middelbare beroepsopleiding en heeft een Curacaos diploma daar nauwelijks waarde meer.

 3. Beste Luuk,

  Jij denkt dus dat alle antillianen in NL crimineel zijn?
  Probeer een beetje te nuanceren…
  Er zijn verhoudings gewijs wat meer antillianen het spoor bijster dan van de rest van de NL bevolking.
  Maar antillianen hebben een nederlands paspoort en zijn dus ook nederlanders.
  Dus beter zorgen dat deze mensen voldoende onderwijs krijgen, daar ligt namelijk het probleem.
  Zodat ze kansen krijgen in de NL samenleving, dan kunnen ze gewoon partoiciperen in NL.
  En probeer die Telegraaf mentalitieit van je een beetje onder controle te krijgen.
  Hou je zelf eens een spiegel voor, ben jezelf zo perfect?
  Of leef je van een uitkering?
  Ik ken namelijk een hele boel Nederlanders die van een uitkering leven en precies zo een mentaliteit hebben als jij…

 4. Ik ben geen racist, en om dat aan te tonen ben ik bereid om alle in Nederland wonende Antillianen terug te sturen naar Curacao en te vervangen door Turken, en wel 5 Turken voor iedere vertrokken Antilliaan.
  Waarom? Niet omdat Turken meer inburgeren, zij blijven ook in hun eigen groep en daar hebben ze alle recht toe, net als de Antillianen. Maar wel omdat Turken, ondanks dat ze niet inburgeren en geen of slecht Nederlands spreken zich wel aan de wet houden. Antillianen daarentegen zijn verantwoordelijk voor het merendeel van de criminaliteit in Nederland, en de Nederlandse belastingbetaler mag opdraaien voor hun uitkeringen en hun verblijf in de gevangenissen – en dat is in Nederland een stuk luxer en dus duurder dan de 300 florin per dag in Bon Futuro.

 5. @Sander:
  Ik ben het helemaal met je eens. Ook dat je het weet, ik ben geen anti-makamba of tegen Hollanders. Ik ben in eerste instantie tegen idioten! Maakt niet welke huidskleur of welke taal ze spreken.

  Ik heb vaker gezegd, dat ik me ook aan genoeg dingen hier op Curacao erger, maar dat heb je overal en in elk land. Daarvoor is een land en al zijn bewoners nog niet zonder waarden en normen.

  Laat de rijke makamba’s (dit kunnen in toekomst ook de rijke Brazilianen zijn) hier leven en ervan genieten. Heb ik echt geen probleem mee, ik ben namelijk zelfs geen arm persoontje. Ik denk dat de meesten op het eiland ook geen probleem met die mensen hebben, behalve wat zeurpieten die over alles zitten zeiken, zoals die aap Wiels.
  Ook ben ik volledig met je eens dat niet alle Hollanders zwart-wit denken, ik zeg zelfs dat dit een minderheid is die zo denkt. Daarom was mijn commentaar ook op Bram Dekkers gericht om hem de spiegel in het gezicht te houden.
  Je hebt namelijk ook genoeg van dit soort zwart-wit denkers aan de andere kant met wie ik net zo praat.

 6. Maar Mike, wel een beetje zelfreflectie,
  kijk naar Jandino, die heeft tenminste zelfspot en kan, omdat hij curacaoenaar is, de curacaose bevolking een spiegel voor houden.
  Ook Nederlanders zijn niet altijd aan het zwart/wit denken.
  Er zijn een hoop mensen (Makamba”s), die hier met goede bedoelingen naar toe komen.
  Hard werken en belasting betalen hier.
  Ik zie ook een helboel belachelijke figuren in de resorts wonen met hun golf broeken en hun patserige boten op het spaanse water.
  Ik weet best wel dat daar ook het meeste geld niet eerlijk verdient is.
  Maar ja, ze geven het hier uit, dat is toch wel weer ergens goed voor onze economie?

 7. @Mike,

  maar Maurice heeft wel een beetje gelijk, wat het parkeren betreft.
  dat zie ik ook dagelijks gebeuren, maar ook NL ouders zetten hun auto vaak verkeerd voor scholen.
  Maar dat wil nog niet zeggen, dat ze op Curacao geen normen en waarden kennen.
  Ook in Nederland zijn een hoop a-sociale mensen.
  kijk maar naar de gemiddelde wilders stemmers..
  waarschijnlijk is dat in de hele wereld zo.

 8. @Maurice Voro:
  Heb je nog andere problemen? Als of het alleen op Curacao zo problematisch is… Ik heb al eerder in andere nieuwsberichten geschreven, dat dit gewoon de alledaagse vervelende dingen zijn. Maar uit jou voorbeelden een conclusie te trekken dat hier geen normen en waarden bestaan, is niets anders dan belachelijk!
  Niemand hier (bij versgeperst) of op het eiland zegt dat op Curacao alles perfect of propageert dat Curacao het voorbeeld voor de wereld is. Juist het tegendeel is het geval, men is zeer kritisch, maar men maakt zich niet over elke kleine bullshit druk en probeert een beetje ermee te leven.

  Ik heb al in een andere bericht geschreven, dat men met kritiek over Curacao tenminste fair moet zijn en relatief moet kijken. Je kan niet Curacao met Nederland vergelijken, je moet Curacao met landen in der regio vergelijken. Andersom vergelijk ik Nederland ook niet met Libya of Nepal, maar met landen in de omgeving zoals Duitsland en daar kan ik net zo goed hele hoop bullshit uithalen over Nederland, maar ik trek daaruit niet meteen de conclusie dat Nederland geen normen en waarden heeft!

  Jullie moeten over Curacao ophouden zwart en wit te praten, ik weet niet wat jullie voor frustraties hebben, of jullie leven in het verkeerd land of jullie hebben andere problemen en jullie gooien modder in de verkeerde richting!

 9. Bram Dekkers legt de vinger terecht op de zere plek, en dat is het totale gebrek aan normen en waarden in de Curacaose samenleving. Een goed voorbeeld is de straten voor onze scholen, waar pa en ma iedere middag hun kinderen gaan ophalen in hun nieuwe SUV (waarvoor ze zich zwaar in de schulden hebben gestoken). Pa en ma zoeken daar geen parkeerplaats maar gaan pontificaal midden op de weg of op de parkeerplaats staan, wachtend tot hun kind uit school komt enn intussen de doorgang blokkerend voor alle verkeer achter hen. Twintig meter doorrijden en een parkeerplaats zoeken is teveel gevraagd.
  Idem dito bij de supermarkten, waar de lokalen liever 30 rondjes rijden om een parkeerplaats bij de ingang te krijgen in plaats van op 50 meter afstand een parkeerplaats te vinden.
  Daarbij hebben de lokalen er ook geen enkele moeite mee om op gehandicaptenparkeerplaatsen te parkeren.

 10. Bram Dekkers, naast een immigratieformulier moeten de mensen die ook in Nederland landen gewaarschuwd worden dat er heel veel pedofielen rondlopen, dus hou je kinderen goed in gaten. Raak ze vooral niet uit het oog. En wat betreft door rood rijden, is het de laatste tijd iets heel normaals geworden in Holland.

 11. @Bram Dekkers:
  Elke keer voordat ik vanuit Duitsland naar Nederland reed, zag ik voor de grens grote borden langs de weg die hebben gewaarschuwt voor de Nederlanders die gewoon ‘s nachts over rood rijden met 80 km/u en nog nooit wat over rechts voor links hebben gehoord.
  Hebben sommigen hier minderwaardigheidscomplexen dat men als een soort van bully op dit soort websites moet schrijven???

 12. Bram Dekkers, wat doe je op Curacao? Ben je gevangen genomen of vrij om te gaan…………

 13. Ha ha ha, lege vliegtuigen die betaald zijn door de belastingbetalers van Curacao.
  Gaat een half jaartje duren, de zakken van Hakim en Air Berlin zijn gevuld en de airliner verdwijnt met de stille trom!!

  Weg miljoenen!!!!

 14. Naar verluid krijgen de Duitsers kort voor de landing naast het immigratieformulier ook een instructie waar aangifte te doen bij beroving en vooral niet te gaan rijden bij een groen verkeerslicht, want er rijden altijd eerst nog 10 lokalen door rood.

 15. Zijn de garanties openbaar gemaakt?