• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Benzine wordt per 1 november 6 cent goedkoper (van 2,39 naar 2,33 gulden) en voor diesel betalen automobilisten vanaf november 2 cent minder (van 1,95 naar 1,93 gulden). Dat maakte premier Gerrit Schotte vandaag bekend tijdens de wekelijkse persconferentie van de Raad van Ministers.

De regering past sinds juli de brandstofprijzen maandelijks aan. Dit doet de regering samen met Bureau Telecommunicatie, Post en Utiliteiten (BTP&U). Alle berekeningen worden elke maand openbaar gemaakt. Bekijk de laatste berekeningen hieronder:

[scribd id=70566370 key=key-nfh3at31ohqr0qdwpsc mode=list]

13 reacties op “Benzine 6 cent goedkoper”

 1. hahaha, lees net dat Schotte een Ferrari heeft gekocht, dan moet de prijs van de benzine wel naar beneden. Wat een ongelovelijke……….
  en zo gaan we maar verder

 2. @Totekki; Toen wist Wiels nog niet wat het betekende. Nu wel en er ligt straks gewoon een memo klaar om dat weer te veranderen. hahahahahaha.

 3. @Wimpiri, man zeur nou niet zo, dat is onderdeel van onze cultuur, heeft zelfs de goedkeuring van Rosalia en zijn buddy Wiels gekregen.

 4. Valt me net op, het wapen van Curaçao zou zo het wapen van de WIC kunnen zijn ! Mooi koloniaal geheel.

 5. Hoe belazer ik mijn volk zal Gerrit gedacht hebben en komt een lumineus idee: verhoog de benzine prijzen met 40 cent en verlaag het dan af en toe met een paar centen en dan weer een paar centen omhoog, zoals als een jojo. En de air waarmee hij het brengt is alsof hij hoogstpersoonlijk die benzine geraffineerd heeft, het ontbreekt er nog maar aan dat hij het zelf op ons continentaal plat heeft aangeboord. Nu ik het daar toch over heb, hoe zit dat eigenlijk met onze rijkelijk aanwezige olievoorraden waar hij zoveel stampij over gemaakt heeft samen met zijn socio Eisden van Fuvareko ? Zou hij die concessie stiekum aan die Chavez verkocht hebben ?

 6. Nou heb ik Rutte of welke andere Nederlandse minister president dan ook in het wekelijkse ministeroverleg over het stijgen of dalen van de benzineprijs horen praten.
  Onze minister president komt met nieuws van een dalende benzine prijs alsof hij die benzine hoogstpersoonlijk geraffineerd heeft na de ruwe olie onder het zogenaamde continentaal plat van Curaçao opgepompt te hebben.
  Gemakkelijke politieke winst zeg ik dan maar, eerst de benzineprijs met 40 cent verhogen en dan verlagen met 6 cent, dus dikke winst voor ons, het gepeupel.

 7. @Dennis, helemaal eens met je.

  Denken ze hiermee mensen blij te maken, terwijl ze het lang leegroven. Ban serio swa. Hopelijk duurt het niet lang meer met deze regering. Ik ben het gewoon ZAT.

 8. geweldig hoe goedkoperder hoe beterder, alleen jammer dat ik net vandaag me auto hep verkocht !

 9. aardig van hem.
  het lijkt of hij het uit eigen zak betaald, dit cadeautje voor het volk.
  maar zijn aangetrouwde familie; de van Dijsjes, zullen ook een stem hebben in de benzineprijs……

 10. Heeft iemand een idee waarom de prijzen van diesel relatief veel meer stijgen dan benzine?? Toen ik net een dieselauto had gekocht ging de prijs van een liter diesel met ongeveer 40 cent omhoog…De prijs voor een liter benzine en diesel komen steeds dichter bij elkaar. Echter moet er voor een dieselauto zo’n Nafl 1200,- belasting per jaar betaald worden tegenover zo’n Nafl 300,- a 400,- voor een benzineauto. Als ik dit geweten had dan had ik geen dieselauto gekocht…En iemand enig idee waarom de belasting voor een dieselauto’s zo hoog is? Omdat ze meer schade aanbrengen aan de toch al slechte wegen!?? De belastingprijs voor dieselauto’s moet echt omlaag om het nog enigzins aantrekkelijk te maken om een AUTO te rijden die rijdt op diesel…..

 11. Die bezineprijs had, zo heb ik uitgerekend, 14 cent omlaag gekund als Schotte geen vakantie eh sorry dienstreisjes had gemaakt naar allerlei bananenrepublieken. Businessclass vliegen en 5 sterren hotels voor onze mp met alleen lagere school op zijn cv. En dat waren extra dure trips omdat op iedere reis ook zijn prive fotograaf en schoothondje Stella meemogen.

 12. Geef ze brood en spelen en……….

 13. Nou lekker hoor met de diesel. mag wel meer naar beneden want met een grote pickup die ik heb kost het zeer duur!