• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er is weer een nieuwe pressiegroep opgestaan: Kòrsou 40. Via Facebook maakt de pressiegroep bekend als doel te hebben integere bestuurders op Curaçao te krijgen. “Het volk wil geen bestuurders die de onafhankelijkheid opleggen”, aldus Kòrsou 40.

“De 40 personen die gezeten hebben met de commissie Rosemöller hebben hun nek uitgestoken door verschillende zaken uit de doeken te doen die simpelweg niet acceptabel zijn”, zo benadrukt de groep. “Nu is het aan ons om ons achter deze 40 personen te scharen en te laten zien dat wij allen de 40 zijn!”

Bijeenkomst
De eerste protestbijeenkomst van de pressiegroep zal maandag plaatsvinden op het Wilhelminaplein (Punda) tussen 18.00 en 20.00 uur.

8 reacties op “Nieuwe pressiegroep opgestaan”

 1. Goed initiatief, zelf Lybie en Tunesie vonden het na enige tijd genoeg. Gelukkig gaat Curacao geen 40 jaar wachten. Het beste is om de zaak belachelijk te maken. Zie wat Merkel en Sarkozy deden met Berlusconi. Killing is dat. Die vertrekt ook binnenkort. Maak een leuke anti Schotte tumba en laat die winnen..en zing het uit vole borst mee. Maak veel carnavalsgroepen met onderwerpen van Rosenmuller en de Veiligheidsdienst-screening. Sponsor de groepen die dat onderwerp hebben. Nodig alle persbureaus uit en zet veel filmpjes ervan op youtube. Gegarandeerd dat Schotte c.s. met een jaar uit het zadel is.

 2. Ik ben benieuwd wie er durft te gaan staan!

 3. Makayu: jammer dat je erin gestonken bent. Schotte is communicatief zeer sterk en door zijn talenknobbel een goede verbinding voor Curacao naar de caribische landen om ons heen en naar Europa. Helaas is het een geldwolf en heeft zijn IQ verloren aan PS en MAN.

 4. Het is goed dat mensen laten zien dat men het niet eens is.. het hele volk is het niet eens met de regering maar niemand durft wat te doen..

 5. Nu is het zaak dat alle groepen die zo langzaam aan zich roeren samen 1 GROTE vuist gaan maken.
  Mevr. Leeflang roept in haar programma ook op om de ”panchi en lepel” klaar te leggen dus hoe meer mensen hoe beter en hoe meer indruk dat zal maken.
  En waar blijft de groep die in het zwart gekleed wilde protesteren?
  Together we stand stronger moet de motto worden.

 6. Veel stemmen zijn “verkeerd” terecht gekomen (vooral bij MFK) met hoop op nieuw, jong elan en goed partijprogramma.
  Uitvoering van programma en werkwijze, opstelling en vorming coalitie (NOOIT gekozen voor regering met Wiels!!) zal ZEEEEEEEEEEEEER groot deel van deze “verdwaalde” kiezers weer naar andere partijen toe leiden!
  Ook ik heb mij laten verleiden door MFK-sprookje maar dit gebeurd mij geen 2e keer.

 7. Ik waardeer deze initiatieven zeer, maar MFK, FOL en SB hebben oogkleppen op. Om nog niet te spreken van het Curacaose volk dat massaal op deze boevenbende heeft gestemd.

 8. Ik ben blij dat we mensen met guts hebben! Hoogstwaarschijnlijk komt Wiels met een reactie door ook iets te organiseren op het Wilhelminaplein op maandag. Het een soort van standaard voor deze man om de boel te frusteren, dus maak je borst maar nat.